Három bámulatos mosdó Neked!

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #962  

 

Eljött az ideje a fürdőszoba felújításnak? Szeretnél valami igazán különlegeset a hagyományos szaniterek mellé (vagy helyett)? Vigyél csavart a fürdőszobai összképbe és élvezd a kecses formákat, a prémium minőséget, akár ezzel a három izgalmas Ravak mosdó újdonsággal!

Ravak mosdó újdonsággok.

A hibátlan funkcionalitás és a mosdók által képviselt esztétikai érték minden egyes nap mosolyt csal majd arcodra, ha legújabb Ravak UNI Slim termékcsalád szanitereit választod. Tarts velünk és ismerd meg közelebbről ezeket a designer mosdó csodákat!

Az UNI Slim mosdócsalád közös nevezője a könnyed elegancia, a lekerekített vonalak és a prémium kerámia alapanyag, amelyek tökéletes harmóniát visznek a fürdőszobába. A klasszikus vagy vékonyfalú változatok egyaránt tükrözik kiváló designereink kézjegyét. A pontosan meghatározott élek karcsú és kecses hatása felfrissíti a fürdőszobát, könnyedséggel egyensúlyozva a hagyományos és a modern trendek határmezsgyéjén.

Az utolsó részletig kidolgozott formavilág tökéletesen érvényesül a ragyogóan fehér kerámiának köszönhetően. Az összhatás egységes, hivalkodástól mentesen előkelő és kifinomult. A lefolyóval kombinált mosdók emellett mosdópultra vagy az izgalmas SUD fürdőszobai szekrényre ültethetők. A szekrény lekerekített élei, elegáns alumínium léce egységes design kialakítását teszi lehetővé, mely harmonizál az UNI mosdók formavilágával. Emellett a szekrény rengeteg pakolható felületet és tárolóhelyet kínál. Igazán univerzális darab amit jó szívvel ajánlunk!

A kör ihlette mosdók közül friss újdonság a jobb oldali képen látható UNI 400 B SLIM mosdó, amely egyszerre kínál tágas és mély mosdóteret, amellett hogy megfelel a modern trendek letisztult és minimalista designjának.

A fenti képen létható UNI 380 S SLIM már a szögletesebb formák világába kalauzol, de mellőzi az éles szögeket és a túlságosan szigorú vonal-
vezetést. Négyzetes kialakítása formabontó, látványos és mindemellett támogatja a mosdókagylótól elvárható praktikus funkciókat.

Ha a szögletes formavilág áll a szívedhez közelebb, vess egy pillantást az UNI 500 R SLIM mosdóra, mely a téglatest stabilitását és határozottságát jeleníti meg a fürdőben. A robosztus forma a vékonyabb falaknak köszönhetően nem kelt nehézkes, túlzottan masszív összhatást. Olyan impozáns szaniter, amely tökéletesen harmonizál a hagyományos szaniterekkel.
Ilyenek lehetnek pl. a LoveStory II vagy akár az aszimmetrikus Chrome kád, illetve a Chrome koncepció többi eleme.

 

LOGO