Háztartási szennyvíz átemelők

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #969  

 

Grundfos Sololift2 háztartási szennyvíz átemelők

Felhasználás

A Grundfos Sololift2 kompakt szennyvíz átemelő szivattyúk lehetővé teszik a háztartási szennyvíz elvezetését, ahol a szennyvíz a csatornaszint alatt keletkezik, vagy a víz elvezetése gravitációsan nem lehetséges. A Sololift2 felaprítja (csak WC típusok) és rövid idő alatt eltávolítja a szennyvizet – akár 1 liter/sec teljesítménnyel – max. 6 méter magasság és 100 méter távolság esetén a következő fővezetékhez. Ideális utólagosan elhelyezett vizes berendezések gyors és elegáns szereléséhez, elkerülve a költséges és nem esztétikus szükségmegoldásokat. Legyen szó akár egy extra WC kialakításáról a padláson, vagy egy új fürdőszobáról az alagsorban, a Sololift2 hatékony segítség a szennyvíz eltávolításában. Ezek mellett maximális védelmet nyújt az esetleges visszaáramlás ellen is. A Grundfos Sololift2 sorozata öt átemelő berendezést foglal magába különböző háztartási szennyvízelvezetési feladatok épületen belüli ellátására.

Sololift2 konstrukció

Sololift2 WC-1 és Sololift2 WC-3 egy kisméretű, csatlakoztatásra kész kompakt szennyvízátemelő berendezés, elsősorban csatornaszint alatti helységekben keletkező szennyvizek szállítására.

WC-1

Szennyvíz eltávolítása: 1xWC (nem fali kialakítás)
További csatlakoztatható szaniter pl.: 1 x mosdó



WC-3

Szennyvíz eltávolítása: 1xWC (nem fali kialakítás)
További csatlakoztatható szaniter pl.:
1 x mosdó
1 x zuhanyzó
1 x bidé vagy piszoár



Sololift2 CWC-3 egy kisméretű, csatlakoztatásra kész kompakt szennyvízátemelő berendezés, elsősorban csatornaszint alatti helységekben keletkező szennyvizek szállítására. A Sololift2 CWC-3 alkalmas hátsó kiömlésű WC mögötti térbe történő beépítésre.

CWC-3

Szennyvíz eltávolítása: 1 x fali WC
További csatlakoztatható szaniter pl.:
1 x mosdó
1 x zuhanyzó
1 x bidé vagy piszoár



Sololift2 C-3 egy kompakt és erős átemelőtelep, amely akár 90 °C-os víz szivattyúzására is alkalmas ipari mosógépből, mosogatóból, konyhai mosdóból, fürdőből, zuhanyból, bidéből és mosdóból.

C-3

Szürkevíz eltávolítása 3 különböző alkalmazásból, pl.:
1 x mosógép és/vagy mosogatógép (forróvízálló, max. 90oC-ig 30 percen át)
1 x kád és/vagy zuhanyzó
1 x mosdó vagy mosogató
Fali telepítésekhez illeszkedik, ahol a 20 mm-es szabad átömlési keresztmetszet biztosított



Sololift2 D-2 egy kisméretű, csatlakoztatásra kész kompakt átemelő berendezés, elsősorban csatornaszint alatti helységekben keletkező szennyezett vizek szállítására.A sololift2 D-2 alkalmas zuhanykabin alá történő beépítésre is.

D-2

Rendkívül kompakt kialakítású szivattyú szennyezettvíz eltávolítására 2 különböző szaniterből, pl.:
1 x mosdó
1 x zuhanyzó vagy bidé



Tesztelték a Sololift2 szivattyút

LOGO