Evosta 2 SAN-Egy új sorozat tagja a holnap piacán

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #980  

 

A DAB EVOSTA 2 SAN alacsony energiafogyasztású használati melegvíz cirkulációjára kifejlesztett elektronikus keringető szivattyú, nyomás alatti zárt rendszerekhez. A szivattyú a differenciálnyomás szabályzásához beépített vezérléssel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a szivattyú működése megfeleljen a HMV rendszer effektív igényeinek. Ez jelentős energiamegtakarítást, jobb ellenőrizhetőséget és alacsonyabb zajszintet eredményez.

Elektronikus keringető szivattyú használati melegvíz rendszerekhez

A DAB EVOSTA 2 SAN KERINGETŐ SZIVATTYÚ ÖNÁLLÓ VÉDELEMMEL RENDELKEZIK AZ ALÁBBI KÁROS TÉNYEZŐK ELLEN
Túlterhelés
Fáziskimaradás
Túl magas hőmérséklet
Túl magas vagy túl alacsony tápfeszültség

MŰSZAKI ADATOK
Működési tartomány: 0,4-4,2m3/h (akár 8m nyomómagasság mellett)
Folyadék hőmérséklettartomány: -10OC-tól +110OC-ig
Maximális üzemi nyomás: 10bar (1000kPa)
Védelmi fokozat: IPX5
Szigetelési osztály: F
Telepítés: vízszintes motortengellyel
Tápfeszültség: 230V / 50Hz
Szivattyúzott folyadék: tiszta, szilárd anyagoktól és ásványi olajoktól mentes, nem viszkózus, kémiailag semleges, a vízhez hasonló tulajdonságokkal rendelkező legyen (glikol max.30%)

ELŐNYÖK
A DAB EVOSTA 2 SAN keringető szivattyú széria az alkalmazott modern technológiának, az állandó mágnesű szinkron motornak, a bronz szivattyúháznak és a frekvenciaválónak köszönhetően, jelentős hatékonyságot biztosít, illetve kiemelkedő erdményt produkál energiamegakarítás terén a használati melegvíz cirkulációs rendszerekben.
A keringető szivattyú magában foglal egy elektronikus egységet, mely érzékeli a rendszer igényeit, automatikusan ehhez állítja a szivattyú teljesítményét maximális hatékonysággal, minimális energiafelhasználással.
Mindezek mellett jelentősen könnyíti a felhasználó munkáját, mivel egyetlen nyomógombbal teszi lehetővé a sorban egymást követő beállítási műveletek elvégzését, melyeket három LED-es ikon jelenít meg. Rendelkezik egy légtelenítő csavarral is a készülék légtelenítésére, illetve a motortengely esetlegesen szükséges megmozdítására.

Tekintse meg webáruházunk ajánlatát:

DAB Evosta 2 SAN HMV keringetőszivattyú, visszacsapó szeleppel és elzáróval, 139mm, 1”

 

LOGO