Átmeneti fűtés a hideg ellen - Atlantic Ecoboost 2

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #991  

A kora őszi időszakban, amikor a nyár még épp, hogy elmúlt, a rövidnadrág és a fürdőruha még be sem került a téli holmi helyére, két strandolós emlék között eszmélünk rá arra, hogy a hőmérséklet 15 °C-ot zuhant, és bizony szükségünk lesz egy átmeneti lehetőségre, amivel meleget csiholhatunk amíg a tényleges fűtés szezon be nem indul. Természetesen ezek a kiegészítő fűtések a nagy téli hidegekben, vagy a tavasz eleji periódusban is szükségessé válhatnak, illetve alkalmasak kisebb helyiségek felmelegítésére, ahol nincs, vagy korszerűtlen a fűtés.

Atlantic Ecoboost 2 elektromos konvektor

Többféle megoldás közül választhatunk. Amennyiben rendelkezünk klíma berendezéssel, nincs más dolgunk, mint átállítani fűtési üzemmódba és feltekerni a hőfokot. Viszont, ha nem vagyunk ilyen szerencsés helyzetben, hogy van klímánk, ráadásul fűteni is tud, legegyszerűbben egy másfajta elektromos készülékkel tudjuk elérni a kívánt hőmérsékletet. A legújabb generációs elektromos fűtőtestek felülmúlják a régi időkből ránk maradt olajradiátorokat és hősugárzó gépeket, így nem kell félnünk attól, hogy a takaró alatt kell kuporognunk vacogó fogakkal azon aggódva, hogy vajon mennyivel növeli meg ez a plusz 1-2 °C az áram számlát.

Ilyen eszköz az elektromos konvektor. Beszerelés előtt mindössze az elektromos hálózat kapacitását kell ellenőrizni, illetve a fűteni kívánt épületrész hőszükségletét kell figyelembe venni, ami egy átlagos szigetelésű épületnél, hozzávetőleg 100 W négyzetméterenként.

Az Atlantic elektromos konvektorai zajtalanul működnek, többféle teljesítménnyel kaphatók, modern megjelenésűek. Falra szerelhetők, de kiegészítő láb készlettel könnyen mozgathatóvá válnak a lakáson belül. Az IP24-es védettségnek köszönhetően a fröccsenő víz nem árt a berendezésnek, így az előírásokat betartva használhatjuk a fürdőszobában is.

Az Atlantic Altis Ecoboost 2 elektromos konvektor digitális termosztáttal és beépített jelenlét érzékelővel rendelkezik. Amint a készülék érzékeli a jelenlétünket, automatikusan beindul és a beállított szintre emeli a hőmérsékletet, viszont, ha elhagyjuk a helyiséget 30 perc elteltével lecsökken az ECO üzemmód hőmérsékletére, ami energiamegtakarítást eredményez. A berendezés Boost funkcióval is felszerelt, ami által attól kezdve, hogy belépünk a szobába, 10 percen keresztül 1 °C-kal a beállított szinthez képest növeli a hőfokot, ezzel extra komfort érzetet teremtve.

Az elektromos konvektorok telepítése egyszerű, nem igényel túl sok karbantartást és kényelmes a használatuk. A beruházási költségük nem magas, ezért kiváló megoldás az átmeneti időszakra.

Mindent összegezve, ha beköszönt a korai tél, vagy egy hűvös tavaszi estén szükségünk van egy kis melegségre, bátran szerezzünk be egy elektromos konvektort.

Tekintse meg webáruházunk ajánlatát:

ATLANTIC ALTIS ECOBOOST 2 elektromos konvektor, digitális termosztáttal, jelenlét érzékelővel, 1000W

ATLANTIC ALTIS ECOBOOST 2 elektromos konvektor, digitális termosztáttal, jelenlét érzékelővel, 2000W

 

LOGO