Út a fürdés új dimenziójához

A RAVAK térben álló kádak minden érzékszervünkre hatnak: a tetszőlegesen választott kilátást és a meleg tapintású akril alapanyagot a habfürdő illata és a fürdőszobát átjáró csend kerekíti egy magával ragadó egésszé. Ilyen lenne az otthoni relaxáció tökéletes színtere? Minden bizonnyal, éppen ezért megdönthetetlen a szabadon álló kádak népszerűsége és nem csak az egyedülálló designt kedvelők körében, hanem mindenkinél, aki spa hangulatra vágyik saját fürdőszobájában! Te is közéjük tartozol? Tarts velünk ezúttal is és tudj meg mindent a RAVAK térben álló kádakról!

Wilo beltéri kisátemelők a korszerű otthonokba!

www.wilo-active.hu

A németországi székhelyű Wilo SE az egyik vezető szivattyúgyártó vállalat, közel 90 éve gyárt berendezéseket keringtetés, nyomásfokozás és vízelvezetés feladatokra. Megoldásai abban segítenek, hogy a kivitelezés gyorsan, magas minőségben készüljön el. A szakemberek kiszolgálásán túl fontosnak tartjuk a végfelhasználók igényeinek maradéktalan kielégítését azzal, hogy az üzembiztos és gazdaságos működés mellett a formatervezés is kiemelt szerepet kap, hiszen termékeink egy része látható helyre kerül beépítésre. 

Atlantic Vertigo - a helytakarékos vízmelegítő

Prémium, lapos kialakítású vízmelegítő

Kevesen tudják, de egy háztartásban a fűtési energiaköltség után a második legmagasabb kiadás a bojlerekhez köthető, így korántsem mindegy, hogy milyen típust választunk. Az Atlantic Vertigo elektromos bojlerek kedvező ár mellett képesek biztosítani a prémium designt, innovációt és a csúcstechnológiát. Magas minőségű elektromos bojlereik, az elegáns vonalakat képviselik, mindeközben egyesítik a mindennapi kényelmet, az energia- és költségtakarékosságot.