UNIDELTA PRESS IDOMOK FŰTÉSRE ÉS VÍZELLÁTÁSRA

Az Unidelta Press csatlakozó idomok Multiprofillal rendelkeznek.

A fittingeknek két fajtáját használjuk a leggyakrabban. Amit préseléssel rögzítünk a csőre vagy a különféle szorítógyűrűs csatlakozó elemet. A többrétegű műanyag csövekhez használt prés fitting az egyik legkedveltebb az európai piacon, mert gyors és biztonságos kötést hozhatunk vele létre. Többek között Ilyen idomok gyártásával foglalkozik az Unidelta, mely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vízvezeték- és fűtési rendszerek gyártásában.

GROHE BLUE PURE

Az egyedi GROHE Blue vízrendszerek jóvoltából friss, ízletes, szűrt vizet engedhet a konyhai csapból

A GROHE Blue Pure azoknak kínál megoldást, akik a szénsavmentes víz természetes ízét részesítik előnyben. Az egyedi GROHE Blue szűrőtechnológia az ízhatást rontó minden anyagot kiszűr az egyszerű csapvízből, így készít páratlanul ízletes, friss vizet. A GROHE StarLight krómbevonatú csap külön belső vezetékkel rendelkezik a szűrt, és egy másikkal a szűretlen víz számára. Így mindazoknak, akik a természetes, teljesen szénsavmentes vizet szeretik, a GROHE Blue vízrendszer jóvoltából nem kell lemondaniuk a víz nagyszerű ízéről. A GROHE Blue szűrőpatron akár 3000 liter vizet is megtisztít, cseréje pedig néhány egyszerű lépésben elvégezhető. Tiszta, üdítő ízhatású vizet állít elő, amely mentes a nehézfémek, a vízkő és a klór kellemetlen utóízétől.

Szerelőbarát megoldás a FixTrend T-Box termékcsalád

A FIXTREND T-BOX egy olyan fűtőköri osztó-gyűjtő ami hidraulikus váltóként is funkcionál

A kazánházak kivitelezésekor a kazánok és a különböző számú fűtőkörök megtervezése, illetve kialakítása az egyik legidőigényesebb feladat. A FIXTREND T-BOX egy olyan fűtőköri osztó-gyűjtő ami hidraulikus váltóként is funkcionál, ami egy dugó alá rejtett bypass szelep megnyitásával aktiválódik. Ez az egység egy EPP habból készült - hőszigetelő funkciót is ellátó - kompakt dobozban kerül elhelyezésre, amit csavarokkal rögzíthetünk közvetlenül a kazán alatt, vagy a kazán mellett lévő falfelületre.

Falsík alatti zuhanyrendszer összeállítások

Hansgrohe

A Hansgrohe egyik legújabb innovációja az iBox, ami lehetővé teszi, hogy a csaptelep kettébontásával a szerkezet egy része elbújjon a fal mögött. Ezért kiváló megoldás lehet például kis fürdőszobák esetében, mivel azzal, hogy a csaptelep nagy része nem látszik, jelentősen megnöveli a helyiség megélhető terét. De legnagyobb előnye mégis az, hogy gyakorlatilag minden Hansgrohe termékkel kompatibilis, ami egyszerűvé teszi az utómunkákat.

Ivóvízvezeték szerelés RAUTITAN rendszerrel

Sok érv szól a RAUTITAN mellett

A REHAU RAUTITAN épületgépészeti csővezetékrendszer ideális rendszermegoldást kínál a magas minőségi színvonalú csövekkel és idomokkal. Az alaktartó és a flexibilis RAUTITAN csövek és a meggyőző polimer és fém elemekből álló toldóhüvelyes kötéstechnika kombinációja, valamint az átgondolt rendszertartozékok minden igényre megoldást kínálnak. A világszerte vízvezetékként beépített RAUTITAN rendszer kifogástalan higiéniája, tartós megbízhatósága és az egyszerű szerelhetőség évtizedek óta meggyőző érv.

A fekete az új fehér!

Hódít a fekete!

Ha fontolgatja a fürdőszoba felújítását, nem csak a megfelelő tervezői segédeszközöket kell megtalálni hozzá, hanem tisztában kell lenni a legfontosabb design irányvonalakkal, amelyeket szeretne megjeleníteni a fürdőben. Éppen ezért fontos, hogy tovább lásson a klasszikus megoldásoknál, hiszen igazán egyedi arculat akkor alakítható ki, ha a megbízható és jól funkcionáló, tradicionális szaniterek mellett helyet ad néhány friss és vagány ötletnek. Tartson velünk és ismerjen meg néhány most hódító stílust és megoldást!