RAUTITAN és RE.GUARD: ellenőrzés alatt tartják a vízvezetéket

Ellenőrizze a vízvezeték rendszert a telefonjáról

A tavalyi évben számoltunk be róla, hogy új termékkel bővül a REHAU higiénikus ivóvíz hálózatok kialakításához szükséges termékválasztéka. Örömmel adtunk hírt róla, hogy a termék már elérhető a kivitelezők számára. A Sipi Team Kft. alapítója és vezetője Sipos László, aki több mint 35 éves szakmai múlttal rendelkezik, elsők között élt a lehetőséggel és több RE.GUARD, okos vízőrt vásárolt. A közelmúltban egy budapesti ikerházban két darab készülék beüzemelésére került sor. Elmondása szerint a RE.GUARD ugyanolyan gyorsan felszerelhető, mint egy vízóra, és kompakt kivitelének köszönhetően utólagos beépítésre is alkalmas.

Tökéletes víznyomás - Mindenhol, mindenkor

Grundfos Scala2 nyomásfokozó szivattyú az ingadozó víznyomás elkerülésére.

Az alacsony vagy ingadozó víznyomás egészen gyakori jelenség a családi házaknál. Ezt érzékelheti úgy, hogy gyenge a vízsugár a zuhanynál, a csapok lassan csordogálnak és az öntözőfejek alig nedvesítik meg a kertet. Az alacsony víznyomást okozhatja a városi vízhálózat vízellátásának ingadozása, a rendszer csúcsfogyasztási időszakai, vagy az Ön vízhasználata, például mennyi csap van nyitva egyidejűleg. Bármi is az ok, az eredmény ugyanaz - Csökken az otthon kényelme. A Grundfos SCALA2 nyomásfokozó szivattyú telepítésével biztosítható a maximális komfort, az alacsony zajszint és a megbízhatóság éveken át.

5 tipp és 1 segédlet - Minden, amit a zuhanyfolyókákról tudnod kell!

A zuhanyfolyóka telepítése és kiválasztása is szakmai tudást igényel

Ha zuhanykabin, akkor az új kedvenc a zuhanytálca nélküli megoldás, hisz nem csak akadálymentes, de esztétikus is és könnyedén illeszkedik minden lakberendezési stílushoz. A szóban forgó trend megjelenésével egy új korszak vette kezdetét a zuhanyzók világában, a főszereplő pedig egyértelműen a zuhanyfolyóka, melynek telepítése és kiválasztása is szakmai tudást igényel. A RAVAK szakembereivel 5 tippet fogalmaztunk meg és 1 segédletet állítottunk össze, amelyekkel felkészülten vághatsz bele zuhanyfolyókás zuhanykabinod kialakításába!