GEBERIT Falba rejtett öblítőtartályok

A Geberit falsík alatti öblítőtartályok a modern fürdőszobai szerelvények klasszikusai és már több mint 50 éve világszerte milliós nagyságrendben használják őket. Legendás megbízhatóságukról ismertek. Kiszállítás előtt minden öblítőtartályt megvizsgálnak tömítettség szempontjából. A 25 éves alkatrészellátási garancia hosszú távú biztonságot nyújt. A 12 cm-es Geberit Sigma falsík alatti öblítőtartállyal az öblítővíz-mennyiség 4,5 literre csökkenthető. Ez példaértékű vízfogyasztást jelent és a WELL-címke tekintetében kiváló értékeléseket eredményez.

SCHELL EDITION vizeldevezérlés

Több mint 80 éves tapaszta-lattal és páratlan termék palettával a SCHELL a világon vezető az öblítés

Több mint 80 éves tapasztalattal és páratlan termék palettával a SCHELL a világon vezető az öblítési technológiák területén. Modern kialakítás, víztakarékos megoldások, megbízhatóság, időtálló anyaghasználat jellemzi. Az egészségügyi helyiségekben a higiénia egy kihívás - különösen, a gyakran használt helyeken, például éttermekben, közintézményekben vagy irodaépületekben. A SCHELL EDITION különösen higiénikus és víztakarékos megoldást kínál érintésmentes vezérlésű infravörös WC-vezérlővel.

Wilo-Star-Z NOVA használati melegvíz keringtető szivattyúk

A Wilo német szivattyúgyártó

A szakemberek szempontjából fontos, hogy hatékonyan tudjanak dolgozni, így nemcsak minőségi munkát adnak ki kezük közül, hanem hamarabb el is tudják kezdeni a következőt. A Wilo német szivattyúgyártó vállalat megoldásai abban próbálnak segíteni, hogy a kivitelezés gyorsan, magas minőségben készüljön el. A Wilo mindig is igyekezett fejlesztéseivel az élen járni, és termékeivel a kivitelezésben dolgozó kollégák napi munkáját segíteni.

Többet ésszel, mint vízzel!

Hansgrohe a takarékosság elkötelezett híve

Percenként átlagosan 10 liter vizet spórolhatsz a Hansgrohe termékeivel, ami egy négyfős családnál átlagosan havi 8100 liter megtakarítást jelent. Ez azt jelenti, hogy havonta 2-4000 Ft biztosan a pénztárcában marad. Ami még fontosabb: teszel a vízkészleteink megóvásáért, hogy az utókornak is legyen elegendő, friss vize. A víztakarékosság nem márkakérdés. Azonban az olyan vállalatok, mint a Hansgrohe, amelyek hosszú évtizedek óta jelentős összegeket fordítanak technológiai fejlesztésekre, aktívan részt vállalnak vízkészleteink megóvásában. 

A TÖKÉLETES FÜRDŐSZOBA ESSENCE-SZEL!

ESSENCE KÁDAK – LEGYEN A FÜRDÉS IGAZI GYÖNYÖRŰSÉG

SZÉPSÉG A LEGTISZTÁBB FORMÁJÁBAN Ezekkel a tulajdonságokkal írható le az Essence Ceramic. Ebben a kerámiakollekcióban a mosdókagylótól a WC-n át a szabadonálló fürdőkádig mindent megtalál, amire csak szüksége lehet egy olyan otthoni wellnessfürdő-stílusú fürdőszoba kialakításához, ahol ellazulhat és elmélkedhet. Az Essence Ceramic kollekció karcsú formái és természetes vonalai nyugtató légkört teremtenek és a tágasság érzetét kölcsönzik a fürdőszobának. A legalapvetőbb formákra lecsupaszított Essence Ceramic nap mint nap örömet okoz azzal, ahogyan a könnyed, tetszetős dizájnt innovatív funkciókkal ötvözi.

UNIDELTA PRESS IDOMOK FŰTÉSRE ÉS VÍZELLÁTÁSRA

Az Unidelta Press csatlakozó idomok Multiprofillal rendelkeznek.

A fittingeknek két fajtáját használjuk a leggyakrabban. Amit préseléssel rögzítünk a csőre vagy a különféle szorítógyűrűs csatlakozó elemet. A többrétegű műanyag csövekhez használt prés fitting az egyik legkedveltebb az európai piacon, mert gyors és biztonságos kötést hozhatunk vele létre. Többek között Ilyen idomok gyártásával foglalkozik az Unidelta, mely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vízvezeték- és fűtési rendszerek gyártásában.