A fekete az új fehér!

Hódít a fekete!

Ha fontolgatja a fürdőszoba felújítását, nem csak a megfelelő tervezői segédeszközöket kell megtalálni hozzá, hanem tisztában kell lenni a legfontosabb design irányvonalakkal, amelyeket szeretne megjeleníteni a fürdőben. Éppen ezért fontos, hogy tovább lásson a klasszikus megoldásoknál, hiszen igazán egyedi arculat akkor alakítható ki, ha a megbízható és jól funkcionáló, tradicionális szaniterek mellett helyet ad néhány friss és vagány ötletnek. Tartson velünk és ismerjen meg néhány most hódító stílust és megoldást!

Evosta 2 SAN-Egy új sorozat tagja a holnap piacán

Elektronikus keringető szivattyú használati melegvíz rendszerekhez

A DAB EVOSTA 2 SAN alacsony energiafogyasztású használati melegvíz cirkulációjára kifejlesztett elektronikus keringető szivattyú, nyomás alatti zárt rendszerekhez. A szivattyú a differenciálnyomás szabályzásához beépített vezérléssel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a szivattyú működése megfeleljen a HMV rendszer effektív igényeinek. Ez jelentős energiamegtakarítást, jobb ellenőrizhetőséget és alacsonyabb zajszintet eredményez.

Frissvíz modul

Akár egy,akár több melegvíz csapot nyitnak meg,a szabályozás mindig úgy igazítja az energia elvételt

A frissvíz modul a fűtési puffertartályban tárolt hőenergiát felhasználva hőcserélőn keresztül biztosítja a friss használati melegvizet. A frissvíz modul egy igen nagy méretű hőcserélő, fejlett elektronikával és szabályozó szerelvényekkel ellátva, hőszigetelt burkolattal, előszerelten. A frissvíz modul puffertartályból veszi el a HMV készítéshez szükséges energiát. Akár egy, akár több melegvíz csapot nyitnak meg, a szabályozás mindig úgy igazítja az energia elvételt a puffertartályból, hogy a kívánt HMV hőmérséklet álljon elő.