Játssz és nyerj egy RAVAK FLAT mosdó csaptelepet!

Játssz és nyerj egy RAVAK FLAT mosdó csaptelepet! Figyelj, szükség lesz termékismeretre, a feladat a következő: Hány csaptelepből áll a RAVAK FLAT termékcsalád? Csupán erre az egy kérdésre kell helyesen válaszolnod és tiéd lehet a több, mint 30 000 Ft értékű nyeremény! Ne aggódj, segítünk! Kattints ide és tájékozódj, itt minden fontos információt megtalálsz a nyereményjátékunk főszereplőjéről, a RAVAK 2020-as csaptelep újdonságairól: https://bit.ly/2FdP2W3 Játék időtartama: 2020. október 15. - 2020. október 20. Sorsolás időpontja: 2020. október 21. Játékszabály: Nyeremény: 1 db RAVAK Flat mosdócsaptelep leeresztővel, amely itt tekinthető meg: https://bit.ly/2Ie8PGc Játékra fel! Sok szerencsét kívánunk mindenkinek! #ravak #ravakflat #ravakjáték #ravaknyereményjáték #nyereményjáték #játék

Mindentudó alapanyagok, a Ravak termékek megjelenésének és minőségének titkai

Ravak kád, zuhanykabin és mosdó

Hisszük, hogy elsőosztályú termékek kizárólag a legjobb nyersanyagokból készülhetnek, éppen ezért kellő figyelmet fordítunk az alapanyagok kiválasztására, melyekből aztán egyedülálló technológiai megoldásainkkal megismételhetetlen fürdőszobai produktumokat gyárthatunk a felhasználók számára! Kíváncsi, hogy milyen alapanyagokból készülnek az egyedülálló RAVAK termékek? Tartson velünk ezúttal is és részletekbe menően olvashat az akril és az öntött márvány alapanyagokról, de még az 1,2 mm falvastagságú alumínium profilokról is, melyeket zuhanykabinjaink gyártásakor használunk!

Helytakarékos készülékcsatlakozó szelep

COMFORT fogantyúval. A háztartási gépek helytakarékos csatlakoztatásához.

COMFORT fogantyúval ellátott orsószelep, a megszokott SCHELL minőségben. Alkalmas mosógépek, mosogatógépek csatlakoztatására. Azért, hogy a mosógépekben egyre nagyobb mennyiségű szennyes elférjen, a gépek egyre mélyebbek és a csatlakoztatásukra rendelkezésre álló helyek pedig egyre szűkebbek. A SCHELL az új helytakarékos készülékcsatlakozó szelepével a megfelelő megoldást kínálja mindazok számára, akik a helyről igen, de a minőségről nem szeretnének lemondani.

Szűrők fontossága a légtechnikában

Az, hogy a lakóterünket miért kell védeni, egyértelmű: saját és családunk egészségének megóvása érde

Sok forrásból lehet hallani, olvasni, hogy miért van szükség szellőztetésre (ez a vírusos időszakban csak felerősödött). A légcserét különféle megoldásokkal érhetjük el. A legjobb módszer az, ha hővisszanyerős szellőztetési módot választunk. Ekkor a beépített hőcserélőnek köszönhetően a befúvott friss levegő hőmérséklete közel van az elszívott levegő hőmérsékletéhez, ezért nincs komfortbeli romlás a levegő bevezetésekor a többi módszerrel szemben. Azonban a befúvott levegő hőmérséklete mellett annak minősége, azaz tisztasága sem mellékes, sőt, talán még fontosabb is!