CONCEPT PRO és PLUS légkondicionálók

Concept Pro és Plus inverteres split légkondicionálók

A Concept PRO és PLUS légkondicionálók opcionális Wi-Fi vezérléssel rendelkező korszerű berendezések, amelyek tökéletesen megfelelnek a kor elvárásainak. Használatuk nem csupán a meleg nyári napokra tökéletes választás, hanem a fűtési időszakban is, -15°C külső hőmérsékletig.

 

A levegő tisztaságát biztosítják a különféle szűrőberendezések, úgymint a nagy sűrűségű-, a bio-, és a Cold Catalyst szűrő. A Cold Catalyst szűrő olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

 

A klímákban található egy Golden fin szűrő is, mely egy speciális bevonat segítségével a beltéri egységen megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a hőátadás és az energiahatékonyság. A kültéri egységen szintén megtalálható ez a bevonat, melynek köszönhetően a kondenzátor élettartama jelentősen megnövekedhet, véd az eső és egyéb korróziós hatásokkal szemben. A bevonatnak köszönhetően hőszivattyús üzemben lerövidül a leolvasztási idő, növelve ezzel a berendezés fűtőteljesítményét.

 

A felhasználó komfortérzetét emeli a beltéri egység négyirányú pásztázási lehetősége, azaz a lamellák nem csupán függőleges irányban képesek terelni a levegőt, hanem vízszintes irányban is, melyet a lamella memória funkcióval képes eltárolni.
Az energiafogyasztás minimalizálása érdekében a készüléken beállítható az ECO üzemmód.
A beltéri egység 12, a kültéri egység 5 fokozattal rendelkezik.

 

A Concept PRO kiemelt tulajdonságai közé tartozik:
• Golden fin hőcserélő
• Automatikus hiba diagnosztika funkció
• Lamella memória funkció

 

A Concept PLUS kiemelt tulajdonságai közé tartozik:
• Azonnali hűtés/fűtés funkció (30 s)
• Turbó üzemmód

 

CONCEPT Pro 09K
inverteres split klíma,
R32, 2.8kW, A++ 
CONCEPT Pro 12K
inverteres split klíma,
R32, 3.6kW, A++
CONCEPT Pro 18K
inverteres split klíma,
R32, 5.2kW, A++
CONCEPT Pro 24K
inverteres split klíma
,
R32, 7kW, A++
CONCEPT Plus 09K
inverteres split klíma,
R32, 2.6kW, A++
CONCEPT Plus 12K
inverteres split klíma,
R32, 3.5kW, A++
CONCEPT Plus 18K
inverteres split klíma,
R32, 5.3kW, A++
CONCEPT Plus 24K
inverteres split klíma,
R32, 7.2kW, A++