Concept csőszigetelések

Concept csőszigetelések minden igényhez igazodva.

Concept PE szigetelő csőhéj, tekercses, piros
A Concept PE szigetelő csőhéj egy koextrudált szigetelőcső, zártcellás polietilénből. Kifejezetten olyan alkalmazásokhoz tervezték, ahol további mechanikai védelem szükséges. Ideális fűtési rendszerek hőszigetelésére, hideg-meleg vízellátásra, padlóban vagy falban.

 

Concept PE Plus csőhéj, szálas
A Concept PE Plus szigetelő csőhéj, habosított polietilénből készült hőszigetelés fűtési rendszerekhez, hideg-meleg vízellátáshoz. Az anyag magas hőszigetelő tulajdonságai csökkenthetik a hő- és energiaveszteséget. A Concept PE Plus szigetelő csőhéj kiváló termikus, fizikai és kémiai ellenálló képességgel rendelkezik, amelyet alacsony hővezető képessége, valamint alacsony vízfelvétele és vízgőzáteresztő képessége mutat.

 

Concept ST csőhéj klímához, szálas
A rugalmas, műkaucsuk alapú szigetelőanyagok megakadályozzák a páralecsapódást. A zártcellás szigetelőanyagok alkalmazási területe elsősorban klíma- és hűtéstechnika, de megfelelő megoldást nyújtanak a fűtéstechnikai berendezésekre, rendszerekre is. A lapanyagok sík felületekre, tartályokra, szellőzéstechnikára kiválóan alkalmasak, illetve nagy átmérőjű csövek szigetelése is tökéletesen megoldható velük.

 

Concept ST öntapadós szalag, EPDM, fekete, 3mmx50mmx15m
Zártcellás szerkezetű, páralecsapódást gátló szigetelő javítócsík.

 

Concept K-414 ragasztó, 0.8l vagy 2,6l / kiszerelés
Kenhető ragasztóanyag párazáró szigetelésekhez. Bármely márkájú elasztomer szigetelőlapokhoz és csövek zártcellás szigeteléséhez kifejlesztett ragasztóanyag. Tökéletes megoldás polifoam és polietilén anyagok ragasztására is. Alkalmazási területe elsősorban hűtési- és fűtési rendszerek. A szintetikus kaucsuk és polietilén anyagok egymáshoz és más felületekhez történő ragasztására is kiváló. Oldószeres ragasztóanyag. Jellemzően nincs szükség a ragasztóanyag hígítására, a hígító leginkább a ragasztandó felület zsírtalanítására, tisztítására ajánlott.

 

Concept K hígító/ tisztító, 1 liter 
Hígító, mely a Concept K folyékony ragasztóanyagok oldószere, mellyel a ragasztandó felületet is érdemes letisztítani, zsírtalanítani ragasztás előtt. Segítségével a kézről, ecsetről is könnyedén leoldható a ragasztóanyag. Űrtartalom:1 l