CONCEPT FLAMCO Flexvent H sarok automata légtelenítő, 1/2” - fixtrend.hu

CONCEPT FLAMCO Flexvent H sarok automata légtelenítő, 1/2”

CON_FC27714

Részletek

Concept Flexvent úszós légtelenítők

Kis méreteinek köszönhetően a Flexvent minden rendszerbe felszerelhető. A fűtési rendszerben található víz levegőt tartalmaz, amely rozsdásodást okozhat, valamint csökkenti a hőátadást. A Flexvent szerelvényt olyan helyre kell elhelyezni, ahol a levegő összegyűlik.
A működés folyamán a levegő összegyűlik a Flexventben, melynek következtében az úszó lefelé mozdul el a szelepházban, így kinyílik a légtelenítő szelep. Amikor a levegő távozott, az úszó felfelé mozdul el, a szelep bezáródik. Normál körülmények között, a Flexvent úszós légtelenítő nem igényel karbantartást.

A Flexvent H ½"-es derékszögű csatlakozással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy közvetlenül szerelhető például radiátorra.

A Flexvent légtelenítőt glikolbázisú adalékokkal ellátott (max. 50% részarányban), meleg- és hidegvizes rendszerekben használhatjuk levegő vagy gáz eltávolítására.
A Flexvent légtelenítő légbeszívás-gátlóval is kapható, amely a víz leürítésekor megakadályozza a légbeszívást a Flexvent légtelenítőbe. Nem alkalmas gőzrendszerekhez vagy zárt, ivóvizes rendszerekhez.

Műszaki adatok

Nettó tömeg0,16 kg
FűtőközegVízhez, illetve hozzáadott glikolkeverékekhez, 50%-ig
Csatlakozó méret1/2"
KialakításSarok
Magasság80 mm
Szélesség55 mm
Mélység45 mm
Max. hőmérséklet90 °C
Max. üzemi nyomás6 bar
Csatlakozás kialakításaKülső menet

Letölthető anyagok