Atlantic hőszivattyút választottunk egy családi ház hőellátására

Atlantic kültéri inverteres és kompakt beltéri egység

Kecskeméten egy új építésű családi ház hőellátására egy kompakt kivitelű, 11 kW-os Atlantic Excellia Duo levegő-víz hőszivattyút választottunk ki, épületgépészeti számítások és az igények felmérése tudatában. A duo kivitelű készülék nagy előnye, hogy 70 x 70 cm-es alapterületen a legfontosabb hőközponti elemeket tartalmazza, így a gépészeti helyiség mérete igazán minimálisra csökkenthető és modern megjelenésének köszönhetően bárhol jól mutat.
A berendezés egy kompakt beltéri és egy inverteres kültéri egységből áll. Az egységek elhelyezését pontos tervezés előzte meg, hogy az üzemeléssel járó zajok ne zavarják a mindennapi életet.

A beltéri egységbe épített 190 literes tárolóban egész évben rendelkezésre áll a használati melegvíz, így nincs szükség egyéb berendezésre a melegvízellátáshoz. A split rendszerű hőszivattyú a téli időszakban a padlófűtési rendszerrel karöltve fűti fel az épületet, míg a nyári időszakban fan-coilok segítségével biztosítja a kellemesen hűsítő belső hőmérsékletet.
A készülék vezérlését a Navistem 400S szabályzó biztosítja, ami egy felhasználóbarát és egyszerű kezelőfelületet nyújt, de akár tabletről vagy telefonról is irányítható egy applikáció segítségével a Cozytouch funkciónak köszönhetően.

A megrendelő minden igényét lefedtük, elégedett volt az elvégzett munkával. Egy komfortos, szép épület egy korszerű rendszert kapott.


Tekintse meg webáruházunk ajánlatát.