Atlantic Vertigo Steatite Essential vízmelegítő

Atlantic Vertigo Steatite Essential elektromos vízmelegítő.

 

Kompakt vízmelegítő
A melegvíz-készítés jelenlegi trendje a lapos vízmelegítő. Vessen egy pillantást a francia Atlantic márka Vertigo Steatite Essential sorozatára!

Ezek a lapos, téglatest alakú vízmelegítők szűk helyen is elférnek, nem foglalnak extra helyet. Mélységük csak 31 cm, tartószerkezettel együtt.
Függőlegesen és vízszintesen is telepíthetők.

A téglatest alakú modellek harmonikusan néznek ki a klasszikus és ultramodern belső terekben is. Elhelyezhetők például vízszintesen a fürdőszobában vagy egy fali szekrény mellett a konyhában. Stílusosan néznek ki pl. egy szépségszalonban, fitneszközpontban, irodában vagy akár egy üzlethelyiségben.

Egyszerűen és gyorsan felmelegíti a vizet
„Kompakt modern dizájn? És mi van benne?”
 A Vertigo Steatite Essential az Atlantic know-how-ja. Annak érdekében, hogy a felhasználó kétszer gyorsabban hozzájusson a szükséges melegvíz mennyiséghez, a fejlesztők két tartályt készítettek. Mindkettő saját fűtőbetéttel rendelkezik. 
A teljes vízmennyiség két részre oszlik, így a fűtési idő lecsökken, és az első tartályból nagyon gyorsan kap melegvizet. Zuhanyzás közben a másik tartályban felmelegszik a víz.
A vízmelegítő működése során az egyes tartályokban a fűtőelemek felváltva működnek. Így folyamatos, gyors vízmelegítést biztosít. Az Atlantic Vertigo Steatite Essential kétszer olyan gyorsan melegíti fel a vizet, mint a hengeres vízmelegítők. Ez nagyon kényelmes, főleg csúcsidőszak idején!

A vízmelegítő hosszú élettartama
Az elektromos vízmelegítő hosszú távú befektetés.
Hogyan védekezhetünk a károk ellen? Hogyan kerülhetjük el a szivárgással, javítással, szétszereléssel, a készülék cseréjével kapcsolatos helyzeteket? Hogyan tudunk időt és pénzt spórolni? A válasz egyszerű: megbízhatóság és még egyszer megbízhatóság! Nem csoda, hogy kétszer használtuk ezt a szót.

Az Atlantic legújabb fejlesztései közé tartozik a Double Steatite technológia. A két tartály két Steatite fűtőelemmel van felszerelve. A kerámia fűtőelemek védőhüvelyben vannak, és nem érintkeznek vízzel. Ezért a Vertigo Steatite Essential vízmelegítő maximálisan védett a korrózió és a vízkő ellen. A korrózióvédelmet két magnézium anód erősíti. 

Száraz fűtőelemek
Két tartály, két fűtőelem.
Ez jól hangzik, de mennyibe fog kerülni az üzemeltetés?
A Vertigo Steatite Essential-be beépített száraz fűtőelemek átlagos teljesítménye 1 kW illetve 1,5 kW minden tartályban.
A fűtőelemek felváltva kapcsolnak be, aminek köszönhetően a tápegysége nem tapasztal túlterhelést - és ugyanakkor az energia sem vész el. A megtakarításért egy nagy pontosságú elektronikus termosztát is felelős.
Gyors, gazdaságos vízmelegítés - ez az Atlantic Vertigo Steatite Essential , mely az Ön kényelmét szolgálja!

 


 

Webáruházunk ajánlata

 

ATLANTIC Vertigo Steatite Essential 50 tárolós vízmelegítő, elektromos

ATLANTIC Vertigo Steatite Essential 80 tárolós vízmelegítő, elektromos

ATLANTIC Vertigo Steatite Essential 100 tárolós vízmelegítő, elektromos