Project Managment

Az Európai Unió, illetve magánbefektetők által biztosított, megpályázható projektek lehetőségeket biztosítanak új beruházások, épület felújítások megvalósítására. Ezen belül előtérbe kerülnek az energiatakarékos megoldások, rendszerek tervezése, kivitelezése, figyelembe véve az üzemeltetési költségek csökkentésre vonatkozó megrendelői igényeket.

Ezen igények kiszolgálására komplett, költségtakarékos rendszereket tudunk ajánlani, amely kiterjed az állandó felügyeletet nem igénylő kondenzációs fali és álló gázkazánoktól az alternatív megújuló energiahasznosító rendszerekig, beleértve az épületgépészet teljes szegmensét. Természetesen ezeken felül egyéb épületgépészeti berendezések szállításával, jó minőségű termékeinkkel látjuk el megrendelőinket.

Cégünk a minőségre koncentrál, termékpalettáján az összes minőségi ajánlattevőnek szerepelnie kell, aki Magyarországon egyáltalán jelen van. Mivel a technológiai rendszerek, a piac, a feltétel rendszerek változnak, azt dinamikusan követni kell, tehát a termékpalettán azoknak a termékeknek kell szerepelnie elérhető áron és normális konstrukcióban, amelyekkel a kivitelezők dolgoznak. A projektek megvalósulása során részt veszünk az anyagkiszállítások lebonyolításában, nyomon követjük az általunk szállított berendezések beüzemelését, átadását egészen a használatbavételi eljárásig.

Megvalósult projektek, amelyben részt vettük beszállítóként:

- Baxi kondenzációs kazánok, napkollektoros rendszerek telepítése
- Társasházak épületgépész rendszer felújítása
- Demjén Termál Fürdő
- Berekhús Zrt. Húsüzem felújítás
- Kaposvári Cukorgyár épületgépészeti felújítás
- H&M üzlet kialakítások
- Pécs Volán pályaudvar épületgépészeti felújítás
- Westend GAP üzlet kialakítás
- Általános iskolák, Óvodák felújításai
- Evangélikus Zenei Óvoda épületgépészeti felújítás
- KEOP-5.5.0/A projektekben épületgépész anyag beszállítás
- Debreceni Egyetem Műszaki Kar Oktatói Szárny rekonstrukció
- Ferzol csarnok Tápiószőlős
- Tardona Művelődési Ház épületgépészeti felújítás
- Kecskemét jégpálya hűtési csőrendszer szállítás

Projektek műszaki tartalmának prezentálására, a támogatott kiemelt projektekhez kapcsolódó műszaki felmérések indítása, azok eredményének begyűjtésére/értékelése, kiemelt értékesítési projektek szakmai támogatására, komplex értékesítési ajánlatok műszaki tartalmának megtervezése esetén is rendelkezésére állunk