IMPRESSZUM

Ép-Gépész Holding Kft. cégadatai

Ép-Gépész Holding Kft.
Székhely: 1195 Budapest, Vas Gereben u. 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-200196
Adószám: 13866336-2-43

Elérhetőség:
Levélcím: 6000 Kecskemét, Kurucz krt. 28.
Telefon: 00 (36) 1/3-437-379
Internet: https://gepesz.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Ép-Gépész Holding Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.
A honlap fenntartója tájékoztatja Önt, hogy a https://gepesz.hu weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A https://gepesz.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Ép-Gépész Holding Kft. jogosult.
Az Ép-Gépész Holding Kft. logója az Ép-Gépész Holding Kft. a kereskedelmi védjegye.
Az Ép-Gépész Holding Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Ép-Gépész Holding Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
Az Ép-Gépész Holding Kft. a https://gepesz.hu weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a https://gepesz.hu weboldal az Ép-Gépész Holding Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik – az Ép-Gépész Holding Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
A honlap fenntartója fenntartja a jogot, hogy a https://gepesz.hu weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A fenntartó továbbiakban nem garantálja, hogy a https://gepesz.hu weboldal hozzáférése folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Ép-Gépész Holding Kft. kifejezetten kizárja.
Az Ép-Gépész Holding Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyhez a https://gepesz.hu weboldal kapcsolódhat, vagy amelyekre hivatkozhat.