Történetünk

Egészen 1982-ig kell vissza mennünk az időben, amikor a Gépész cégcsoport legrégebbi tagcége a Plan Zrt. Kecskeméten megalakul.1984-et írunk, amikor Szombathelyen a Gravitáció Kft. megkezdi működését, majd 1991-ben a társaság 3. tagja a Szido Kft. is megnyitja kapuit Cegléden.

  • A kezdet
    1982-ben kezdődött minden, amikor Kovács Ferenc Kecskeméten a Plan Zrt. jogelődjeként egy épületgépészeti garázsboltot nyitott.
    1991-ben - hasonló gondolatokkal és nagy reményekkel indította útjára Sziládi Sándor Cegléden a Szido Kft.-t, mely vállalat szintén az épületgépészeti termékek kereskedelmével került a piacra.

    Az akkor még külön utakon járó, de azonos értékeket képviselő két család hite, kitartása, a szakma iránti szeretete és tisztelete alapozta meg a sikeres vállalkozásaik jövőjét.

    Az Ép-Gépész Holding Kft. 2007-es megalakulása e kettő család együttes fellépésének köszönhető. Ez időre külön-külön több épületgépészeti áruházat és egy 2004-ben a Gravitáció Kft-vel karöltve létrehozott beszerzési társaságot is maguk mögött tudhattak.
     

  • Gépész online lapozhatós bemutatkozó
  • Jelen
    100%-ban magyar tulajdonban levő vállalkozás vagyunk. Mára kiterjedt viszonteladói hálózata mellett, országosan 22 víz - gáz - fűtés - hűtésre szakosodott szakáruházzal büszkélkedhetünk, webáruházunk mellett.

    Vezérelveink fókusza a korrekt üzleti magatartás, a minőségi termékek, szolgáltatások biztosítása és a kollégák megbecsülése.

 

  • 2007 - az Ép-GéPéSZ Holding Kft. megalakulása
    Fejlődésünk záloga abban rejlett, hogy a magasan képzett szakember gárdánk a szaküzletszám gyors növelésével mind nagyobb és nagyobb szeletet hasított ki a "víz-gáz-fűtés piac tortájából". Ma már országszerte 22 szakáruházunkban 425 felkészült és szakmailag képzett kollégával várjuk vásárlóinkat. A modern logisztikai központjaink, több mint 37 000 m2-es területén képesek vagyunk befogadni, tárolni és hatékonyan mozgatni termékeinket, ezzel is biztosítva a gyors és rugalmas vevő kiszolgálást.

    Webáruházunkat úgy hoztuk létre,  hogy minden célcsoport kiszolgálására alkalmas legyen, ennek megfelelően szoros összhangban működik az Axapta vállalatirányítási rendszerünkkel. 450 márka - 680 termékcsoport - 45 ezer termék.

 

  • Az Ép-Gépész Holding Kft. ma már mérföldkőnek számít a magyar épületgépész piacon, hiszen napjainkra Magyarország egyik legjelentősebb víz-gáz-fűtés vállalatává nőtte ki magát. Nem utolsó sorban pedig manapság igazi unikumnak számít, hogy megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet!
     

Piaci szereplés

Ügyfél a középpontban!
Az Ép-Gépész Holding Kft. egyik kiemelt célja a vásárlók igényeinek mind szélesebb körű kielégítése. Ezen igények ismeretében keresi meg azokat a beszállítókat, gyártókat, akik képesek a széles választék, a kimagasló minőség és az előnyös árak folyamatos biztosítására.
A szakáruházak, ma már széles minőségi termékválasztékkal, előnyös árakkal, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, kellemes környezettel várják a kedves vásárlókat!
Az eddig elért üzleti sikerek annak tulajdoníthatók, hogy nem a gyors gazdasági előnyökre, hanem már a kezdetektől fogva a vásárlók igényeinek maradéktalan kielégítésére összpontosítottuk figyelmünket.

Saját, házi márkák bevezetése!
2011-től egyre nagyobb mértékben bővül vállalatunk saját márkás termékeink kínálata. Ezek a termékek kedvező árfekvést, ár-érték arányt és kiváló minőséget képviselnek a hazai épületgépész piacon.

Amire büszkék vagyunk!
Több mint 1 000 000 lakossági ügyfél
A világgazdasági növekedés egyik hajtóereje a műszaki, technológiai fejlődés, mely nem kerüli el az épületgépészet szegmensét sem. Előtérbe kerültek a közel nulla, alacsony energiaigényű épületek, melyek megújuló energiákat hasznosítanak. Nagy hangsúlyt fektetünk a manapság oly népszerű napelemes és hőszivattyús rendszerek előnyeinek népszerűsítésére, értékesítésére. A hagyományos víz - gáz - fűtéstechnikai termékeken túlmenően légtechnikai és villanyszerelési termékek, továbbá klíma berendezések is szélesítik portfóliónkat.

A vállalat tapasztalt értékesítőként a piaci igényekhez igazítva alakítja ki lakossági termék portfólióját. A cégcsoport látja az egyre tudatosabb felhasználókat. Ehhez igazodva készült ez a weboldal is, amelynek segítségével szinte az egész országban bárhol és bármikor elérhetővé válnak a termékek.

2500 szakmai partner
Ügyfélmenedzsment, CRM, oktatás, tréning. A legjobb, leghűségesebb ügyfelek számára kiemelt ügyfélkezelési csapat áll rendelkezésre, hogy igazán személyre szabott legyen a szolgáltatás. Cégcsoportunknál a szakmai képzések, oktatások (Gépész Szakik Fóruma), bel- és külföldi gyárlátogatások, rendezvények (Gépész Expo) egyaránt kiemelt szerepet kapnak. Mellettük Youtube, Facebook és Gépész Blog csatornáinkon keresztül tesszük elérhetővé a fontos tartalmakat, ill. RoadShow formájában látogatjuk Szakráruházainkat az aktuális házimárkás és gyártói termékújdonságokkal.

A nagykereskedelmi partnerek számára hazánk egész területén biztosítjuk teljes termékportfoliónkat, szolgáltatásainkat. A cél mindig a hosszú távú együttműködés, amely csak az ügyfél még jobb megértésével, megismerésével érhető, nyerhető el. A vállalat szakemberei, területi képviselői több éves tapasztalattal rendelkeznek, melynek köszönhetően bármilyen nagyságú partner igényeire optimális, testreszabott, egyedi termékeket, megoldásokat és árakat nyújtanak a teljes körű, és folyamatosan bővülő szolgáltatás portfóliónk segítségével.

Az Ép- Gépész Holding Kft. mindig, minden körülmények között arra törekszik, hogy mind kiskereskedelmi, mind pedig nagykereskedelmi partnereit magas színvonalon kiszolgálja. Több éves, kiemelkedően ügyfélközpontú, gyakorlaton alapuló tapasztalat, rugalmasság és az igényekre való fogékonyság, ezek vagyunk MI