Történetünk

Egészen 1982-ig kell vissza mennünk az időben, amikor a Gépész cégcsoport legrégebbi tagcége a Plan Zrt. Kecskeméten megalakul.1984-et írunk, amikor Szombathelyen a Gravitáció Kft. megkezdi működését, majd 1991-ben a társaság 3. tagja a Szido Kft. is megnyitja kapuit Cegléden.

  • A cégek, tulajdonosaik az elkövetkező évek alatt markáns és ismert szereplőivé váltak a hazai épületgépész szakkereskedelmi piacnak. Gyorsan felismerték, hogy az erőforrások hatékony koncentrálásával további fejlődési lehetőségek, potenciálok nyílhatnak meg előttük. Így 2003-ban Kecskeméten megalapítják a GéPéSZ Koordinátor Kft.-t, beszerzésük centralizálásához, hogy minél versenyképesebbé válhassanak az épületgépészeti piacon.

    Négy év pozitív beszerzési tapasztalat után a Gépész cégcsoport 2 tagja (Plan Zrt és Szido Kft.) elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy új cégbe, Holdingba vonja össze a kereskedelmi és marketing tevékenységét.

    2007-ben megalakultunk mi, az Ép-GéPéSZ Holding Kft.

Fejlődésünk záloga abban rejlett, hogy a magasan képzett szakember gárdánk a szaküzletszám gyors növelésével mind nagyobb és nagyobb szeletet hasított ki a "víz-gáz-fűtés piac tortájából". Ma már országszerte 20 szakáruházunkban 340 felkészült és szakmailag képzett kollégával várjuk vásárlóinkat. A modern logisztikai központjaink, több mint 25 000 m2-es területén képesek vagyunk befogadni, tárolni és hatékonyan mozgatni termékeinket, ezzel is biztosítva a gyors és rugalmas vevő kiszolgálást.

Megalakulásunk óta a fejlődés töretlen és folyamatos, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően biztosítsuk a vásárlóközönség minél jobb, egyszerűbb ellátását, kiszolgálását a termékeinkből. Ezért vezettük be az egységes Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási rendszert, amely biztosítja a több mint 352 márka, 594 termékcsoport és a több mint 36.000-es cikk- és partnertörzs magas szintű kezelését, átfogja a kereskedelem, a logisztika, a könyvelés, a gazdálkodás, a pénz- és munka és humánügy területét is.

  • Az Ép-Gépész Holding Kft. ma már mérföldkőnek számít a magyar épületgépész piacon, hiszen napjainkra Magyarország egyik legjelentősebb víz-gáz-fűtés vállalatává nőtte ki magát. Nem utolsó sorban pedig manapság igazi unikumnak számít, hogy megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet!

Szervezeti felépítésünk

Piaci szereplés

Több mint 3 évtizede a magyar vásárlókért, már 20 helyen az országban!
Megalakulását követően az Ép-Gépész Holding Kft. gyors terjeszkedésbe kezdett a piacon, dinamikusan növelte eladási pontjainak számát, így újabb és újabb településeken jelent meg termékeivel. A sikeres piaci szereplés első számú feltétele a kiváló minőségű termékek, a megbízhatóság, valamint az etikus üzleti viselkedés volt.

Ügyfél a középpontban!
Az Ép-Gépész Holding Kft. egyik kiemelt célja a vásárlók igényeinek mind szélesebb körű kielégítése. Ezen igények ismeretében keresi meg azokat a beszállítókat, gyártókat, akik képesek a széles választék, a kimagasló minőség és az előnyös árak folyamatos biztosítására.
A szakáruházak, ma már széles minőségi termékválasztékkal, előnyös árakkal, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, kellemes környezettel várják a kedves vásárlókat!
Az eddig elért üzleti sikerek annak tulajdoníthatók, hogy nem a gyors gazdasági előnyökre, hanem már a kezdetektől fogva a vásárlók igényeinek maradéktalan kielégítésére összpontosítottuk figyelmünket.

Saját, házi márkák bevezetése!
A hazai vásárlóerő növelése mindig is első számú prioritás volt. Ezt a célkitűzést szolgálja az a lépés is, amelynek értelmében 2011-től egyre nagyobb mértékben bővül a vállalat saját, házi márkás termékeinek kínálata. Ezek a termékek kedvező árfekvést és kiváló minőséget képviselnek a hazai épületgépész piacon.

Amire büszkék vagyunk, nagyon!
Több mint 1 000 000 lakossági ügyfél az elmúlt 29 év alatt
A technológia és a technika fejlődésével a termékpaletta folyamatosan bővül. A szakáruházakban megtalálható a víz-, gáz-, és fűtéstechnikai termékek teljes vertikuma. Versenyképes, az igényekhez alkalmazkodó épületgépészeti megoldások, úgymint szerelvények, csőrendszerek, kazánok, radiátorok, szaniterek, szolár állomások, kondenzációs technológia, fa- és vegyestüzelésű kazánok, víz - és energiatakarékos radiátorok, termosztatikus csaptelepek, szivattyúk szerepelnek a kínálatban.
A vállalat tapasztalt értékesítőként a piaci igényekhez igazítva alakítja ki lakossági termék portfólióját. A cégcsoport látja az egyre tudatosabb felhasználókat. Ehhez igazodva készült ez a weboldal is, amelynek segítségével szinte az egész országban bárhol és bármikor elérhetővé válnak a termékek.

2500 szakmai partner
Ügyfélmenedzsment, CRM, oktatás, tréning. A legjobb, leghűségesebb ügyfelek számára kiemelt ügyfélkezelési csapat áll rendelkezésre, hogy igazán személyre szabott legyen a szolgáltatás. Folyamatosak a szakmai, kreditpontos képzések és oktatások a partnerek számára (Gépész Szakik Fóruma), bel- és külföldi gyárlátogatásokkal, rendezvényekkel (Gépész Expo) műszaki szaktanácsadással kiegészítve.
Több mint 1100 nagykereskedelmi partner

Az elmúlt években több kisebb nagyobb kiskereskedő megvásárlása, másokkal stratégiai szerződések megkötése része volt annak az átfogó vállalati küldetésnek, amelynek célja, hogy az országban a lehető legtöbb helyen váljanak elérhetővé a vállalat által forgalmazott termékek.
A nagykereskedelmi partnerek számára hazánk egész területén biztosítjuk teljes termékportfoliónkat, szolgáltatásainkat. A cél mindig a hosszú távú együttműködés, amely csak az ügyfél még jobb megértésével, megismerésével érhető, nyerhető el. A vállalat szakemberei, területi képviselői több éves tapasztalattal rendelkeznek, melynek köszönhetően bármilyen nagyságú partner igényeire optimális, testreszabott, egyedi termékeket, megoldásokat és árakat nyújtanak a teljes körű, és folyamatosan bővülő szolgáltatás portfóliónk segítségével.

Az Ép- Gépész Holding Kft. mindig, minden körülmények között arra törekszik, hogy mind kiskereskedelmi, mind pedig nagykereskedelmi partnereit magas színvonalon kiszolgálja. Több éves, kiemelkedően ügyfélközpontú, gyakorlaton alapuló tapasztalat, rugalmasság és az igényekre való fogékonyság, ezek vagyunk MI