Óvoda felújítás az Alföldivel

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #10  

 

Az Alföldi 50 éves jubileuma kapcsán vállalt óvoda felújításunknál immár EasyMont termékeket használhatnak a gyerekek a megújult mosdóban.

50 éves Alföldi jubileum óvoda felújítással

Mint azt egy korábbi cikkünkben megjelentettük egy jótékonysági akció keretében az Alföldi 10 db egyedi, sorszámozott Alföldi Formo S 65 cm-es (fekete mázas) mosdót bocsátott licitálásra. A licitálók közt az Ép-Gépész Holding Kft. is képviseltette magát, mely eredményeként - az aukció lezárását követően - a 2015/10-es sorszámú mosdó elnyerésével cégcsoportunknak is sikerült támogatnia a hódmezővásárhelyi munkálatokat.

Az elkészült kisebb mosdóban a  kiscsoportosok a Villeroy&Boch és Alföldi szaniterek mellett az Alöldi legújabb termékterületét, az EasyMontot használják. Jelenleg zajlik a nagyobb mosdó átalakítása is, ahol szintén az Alföldi WC-elem kerül beépítésre fehér nyomólappal.

AZ Alföldi bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához: szaniter kínálatukban minden megtalálható, ami egy esztétukus fürdőszoba kialakításához szükséges. Mosdókagylók, kádak, WC-k, WC-nyomólapok, fürdőszobabútorok széles méret és stílusválasztékban. Tegye egyedivé és meghitté otthonát Alföldi szaniterekkel!

LOGO