Tökéletes meleg víz komfort

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1000  

 

A háztartásban a fűtési energiaköltség után a második legmagasabb kiadás a meleg víz ellátáshoz köthető, így korántsem mindegy, hogy milyen megoldást választunk. Különböző technológiai megoldások közül az egyik legnépszerűbb eszköz a vízmelegítő, más néven bojler. Amennyiben egy ilyen készülék mellett teszi le voksát, biztosan talál megfelelőt az Atlantic termékei között.

Steatite technológia, mely csökkenti a vízkőlerakódást, így biztosítva a hosszú élettartamot.

Az Atlantic egy francia márka, amely már bizonyította szakértelmét a fűtési- és vízellátási rendszerek terén. Termékei ötvözik a prémium tervezést, az innovációt és a csúcstechnológiát.

Egyik ilyen készüléke az Opro+ Steatite elektromos bojler, amely kedvező ár mellett képes biztosítani a prémium designt, innovációt és a csúcstechnológiát. Magas minőségű vízmelegítő elegáns vonaltervezéssel, mindemellett egyesíti a mindennapi kényelmet és az energia- és költségtakarékosságot.
Pontos termosztátjának köszönhetően tökéletes komfortot biztosít, a nagy sűrűségű freonmentes szigetelés mindeközben gondoskodik az alacsony energiafogyasztásról.

A szabadalmaztatott Steatite technológia, ami egy dupla kerámiás száraz fűtőelemet és egy zománcozott acélhüvelyt jelent, mely csökkenti a vízkőlerakódást, így biztosítva a hosszú élettartamot. A tartály védelmének növeléséről egy magnéziumanód gondoskodik.

Új, francia dizájn jellemzi, ezáltal a lakáson belül könnyen elhelyezhető, bárhol jól fog mutatni.
Az Atlantic Opro+ Steatite optimális megoldást nyújt a használati meleg víz előállításra, hosszú élettartama és energiatakarékos működése révén tökéletes választás háztartása számára.


           Webáruházunk ajánlata

ATLANTIC Opro+ Steatite ERP elektromos tárolós vízmelegítő, 100 literes

 

LOGO