Wilo-Varios PICO a sokoldalú csereszivattyú

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1011  

 

Egy csereszivattyú a legtöbb fűtési, hűtési alkalmazásra, amely a régebbi szivattyúkkal való maximális kompatibilitásával és egyszerű kezelhetőségével kiemelkedő a piacon.

Szinkronizálás a Wilo-Assistant okostelefonos alkalmazással

Köszönhetően a kompakt méretnek, a régi szivattyúk teljesítményének megfelelően előre programozott működésnek, és az egyszerű szinkronizáló funkciónak, a Varios PICO használata rendkívül felhasználóbarát és biztonságos – csereszivattyúként felhasználható a legtöbb régi gyártmány helyére. A szinkronizálás a Wilo-Assistant okostelefonos alkalmazással és a szivattyún lévő gombok segítségével végezhető el, így biztosítva a régi szivattyúkkal való kompatibilitást. A hagyományos nyomáskülönbség alapú szabályozásokon, illetve állandó fordulatszámon túl, kazánokból vagy egyéb külső egységekből érkező iPWM jel fogadására is alkalmas. További funkciók a hibajel megjelenítése és az automatikus légtelenítő program, így biztosított a kényelmes és biztonságos működés. 
A Wilo-Varios PICO a megfelelő megoldás kivitelező és szerviz partnereink részére: régi szivattyúk cseréje rendkívül hatékony módon, legyen szó akár különálló keringtető szivattyúkról, akár készülékekbe épített szivattyúkról.
Tölte le Ön is a Wilo-Assistant alkalmazást, hogy a legkényelmesebben tudja használni a korszerű Wilo szivattyúkat!

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

WILO Varios PICO 15/1-7 keringetőszivattyú, 130mm, 1/2”, 230V

WILO Varios PICO 25/1-7 keringetőszivattyú, 180mm, 6/4”, 230V

WILO Varios PICO 25/1-7-130 keringetőszivattyú, 130mm, 6/4”, 230V

 

LOGO