UNIDELTA PRESS IDOMOK FŰTÉSRE ÉS VÍZELLÁTÁSRA

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1017  

 

A fittingeknek két fajtáját használjuk a leggyakrabban. Amit préseléssel rögzítünk a csőre vagy a különféle szorítógyűrűs csatlakozó elemet. A többrétegű műanyag csövekhez használt prés fitting az egyik legkedveltebb az európai piacon, mert gyors és biztonságos kötést hozhatunk vele létre. Többek között Ilyen idomok gyártásával foglalkozik az Unidelta, mely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vízvezeték- és fűtési rendszerek gyártásában.

Az Unidelta Press csatlakozó idomok Multiprofillal rendelkeznek.

Az Unidelta Press csatlakozó idomok Multiprofillal rendelkeznek. Ez a különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy „TH” (ajánlott), „H” vagy „U” préspofákkal is préselhetők legyenek a fittingek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható présszerszám használatával. Mivel minden Unidelta Press idom cinkkioldódás mentes sárgarézből készül, így egészségre káros anyagokat nem tartalmaz, ezáltal alkalmazható a fűtés, hűtés, valamint a vízellátás területén is.

A Deltapress idom szerkezeti felépítése
1. A réz szerelvény teste kiváló korrózió-állósággal rendelkezik. 3/8” és 2” közötti
méretben érhető el.
2. Az izoláló műanyag gyűrű megakadályozza a cső és idom közötti érintkezést.
Ez a két különböző anyag érintkezéséből eredő esetleges elektrokémiai korrózió miatt szükséges. A kémlelő nyílással ellátott műanyag gyűrű lehetővé teszi a cső megfelelő elhelyezkedésének ellenőrzését az idomban.
3. A préselhető rozsdamentes paláston megtalálható a csatlakoztatható cső mérete.
4. A megfelelő tömítettséget két EPDM O-gyűrű biztosítja. Az O-gyűrűk elhelyezkedése úgy lett kialakítva, hogy a három különböző típusú présszerszámmal lehetséges legyen a csatlakozó préselése.

Az Unidelta csőrendszer megfelel a minőségi követelményeknek és a kedvező árfekvése miatt egyik kedvence is lehet a szakmabelieknek.
GM

 

 

LOGO