GROHE BLUE PURE

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1019  

 

A GROHE Blue Pure azoknak kínál megoldást, akik a szénsavmentes víz természetes ízét részesítik előnyben. Az egyedi GROHE Blue szűrőtechnológia az ízhatást rontó minden anyagot kiszűr az egyszerű csapvízből, így készít páratlanul ízletes, friss vizet. A GROHE StarLight krómbevonatú csap külön belső vezetékkel rendelkezik a szűrt, és egy másikkal a szűretlen víz számára. Így mindazoknak, akik a természetes, teljesen szénsavmentes vizet szeretik, a GROHE Blue vízrendszer jóvoltából nem kell lemondaniuk a víz nagyszerű ízéről. A GROHE Blue szűrőpatron akár 3000 liter vizet is megtisztít, cseréje pedig néhány egyszerű lépésben elvégezhető. Tiszta, üdítő ízhatású vizet állít elő, amely mentes a nehézfémek, a vízkő és a klór kellemetlen utóízétől.

Az egyedi GROHE Blue vízrendszerek jóvoltából friss, ízletes, szűrt vizet engedhet a konyhai csapból

ÜDÍTŐEN EGYSZERŰ

Az egyedi GROHE Blue vízrendszerek jóvoltából friss, ízletes, szűrt vizet engedhet a konyhai csapból, amikor csak kedve tartja - a nap 24 órájában, a hét minden napján.  A szűrőcsere időreléje jelzi, amikor egy év használat után esedékessé válik a vízszűrő cseréje.

 

KEZELÉS ÉS BELSŐ VÍZVEZETÉKEK

Két különálló belső vízvezeték - az egyik a szűrt, a másik a szűretlen viz számára -, és egy újszerű konstrukciójú, kihúzható sugárszabályzó gondoskodik arról, hogy a szűrést követően a víz már ne érintkezhessen semmilyen anyaggal, amely elronthatná az ízét.

 

A GROHE BLUE ÉS A BWT

A víz nem csupán az egyik legértékesebb természeti kincs a világon, de minden élet alapja is egyben. A GROHE és a BWT Európa legnagyobb vízszakértőiként a biztonságot, a higiéniát és a legmagasabb minőségi normákat képviselik. Egyesítettük a két vállalat szakértelmét, hogy egészen újszerű vízélményt nyújthassunk.

LOGO