Várjon el többet az ivóvíztől

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1027  

 

A mindennapokban ügyelünk arra, hogy az élelmiszereink és a vásárolt termékek a legjobb minőségűek legyenek. Miért lenne kivétel az ivóvíz? A REHAU-val még többet várhat el az ivóvíztől.

Nagyobb biztonság a RAUTITAN-nal – hosszú távon

Jobb minőség az ólommentes alapanyagoknak köszönhetően
A családi bevásárlásnál fontos szempont a minőség. Gondot fordítunk arra, hogy a legjobb termékeket fogyasszuk. Az ivóvíznél vajon miért nem?
A REHAU RAUTITAN vízvezeték-rendszertől jobb minőséget várhat. Az új idomokkal teljesen ólommentes, Önnek és családjának egyaránt a legjobb ivóvizet kínálja – napról napra.

Nagyobb higiénia
A higiénia magától értetődő – az ivóvíznél vajon miért nem? Ha az Ön vízvezeték-rendszerének szerelése hibás, akkor a vezetékek ideális táptalajt kínálnak a legionellák és egyéb kórokozók számára: a hosszas pangás a vezetékekben támogatja a növekedésüket, bizonyos hőmérsékleteken pedig a kórokozók különösen gyorsan szaporodnak.
Így várhat el nagyobb higiéniát:
Áramlás: A vízcsap megnyitásakor a vezeték teljes tartalma mozgásba lép, és minden helyet átöblít. Hőszigetelés: A REHAU RAUTITAN csövek hőszigetelése különösen hatékony. Így jóval lassabban alakul ki az a hőmérséklet, ami elősegíti a csíraképződést. Tömítettség: A REHAU RAUTITAN kötéstechnika különösen jól tömít, és megakadályozza a csíraképződést – a Fraunhofer Intézet hivatalos igazolásával.

Nagyobb biztonság
Nagyobb biztonság a REHAU RAUTITAN-nál – hosszú távon. A nagynyomáson térhálósított, csúcstechnológiájú PE-Xa alapanyagból készült csövek megalapozzák a több évtizedes, biztonságos használatot.
A kötéstechnikában a REHAU RAUTITAN rendkívül erős, az űrhajózásban is alkalmazott anyagokat használ. Ezek különösen ellenállóak a korrózióval szemben. Ez nagyobb védelmet nyújt problémás ivóvízminőség esetén.

Nagyobb energiamegtakarítás
A melegvíz ne legyen túl hideg, a hidegvíz ne legyen túl meleg. De a víz már rövid üzemszünet esetén is felmelegedhet vagy lehűlhet a vezetékekben. Ezáltal nemcsak ideális életkörülmények jönnek létre a mikroorganizmusok számára – hanem pénzbe is kerül. A REHAU RAUTITAN hőszigeteléstől többet várhat: A melegvízhez köthető energiafelhasználás érzékelhetően csökken. Emellett több pénze marad az élet szépségeire.

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

REHAU Rautitan Stabil PEXa/Al/PEHD ötrétegű cső, 16.2x2.6mm, 100m/tek

REHAU Rautitan Stabil PEXa/Al/PEHD ötrétegű cső, 4mm-es szigetelt, 20x2.9mm

 

LOGO