Wilo-Yonos Pico

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1028  

 

Keringtető szivattyú azoknak a szerelőknek, akik értékelik a német minőséget, a megbízható működést, és a professzionális, de mégis felhasználóbarát beállítási lehetőségeket.

Yonos Pico sorozat háromféle teljesítményben

A nagyhatásfokú EC motorral szerelt, szabályozható elektronikával ellátott kisszivattyúkat az EU országaiban 2013. óta kötelező alkalmazni, a korábbi típusok forgalmazása pedig tilos.
Az 5 évvel ezelőtt ebben a kategóriában még kissé idegen nyomáskülönbség szabályozás és egyéb hasznos funkciók ma már a szerelők és felhasználók javát szolgálják. Egy jól felszerelt keringtető szivattyú képes – az állandó fordulat mellett –  a nyomáskülönbég alapú fordulatszám szabályozásra, üzemzavar esetén a hibakód megjelenítésére, amelyet bármikor ki lehet olvasni a Wilo-Assistant alkalmazásból az azonnali hibaelhárítás érdekében. Hasznos funkciók továbbá a 10 perces automatikus légtelenítési program – melynek végeztével a szivattyú beavatkozás nélkül visszaáll a korábban beállított szabályozási módba – és a maximális nyomatékú indítás, amivel a szivattyúk esetleges letapadása orvosolható. Villamos oldalról gyors és egyszerű szerelést biztosít a gyorscsatlakozó.
A Yonos Pico sorozat háromféle teljesítményben, 4/6/8 méteres maximális nyomással kapható. A Yonos Pico 25/1-8 szivattyút kifejezetten ajánljuk felületfűtési rendszerekbe, vagy a régi, nagyobb nyomású típusok cseréje esetén (pl. Star-RS 25/7 vagy 25/8).

 

Az utóbbi időben a piacon megjelentek hamisítvány szivattyúk, amelyek azon túl, hogy forgalmazásukat törvény tiltja, mind a szerelők, mind a felhasználók biztonságát veszélyeztetik gyenge minőségük és nem kipróbált konstrukciójuk miatt. 
KÉRJÜK, VÁLASSZON EREDETI SZIVATTYÚT SAJÁT ÉS MEGRENDELŐI BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN!

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

WILO Yonos PICO 25/1-4 keringetőszivattyú, 180mm, 6/4”, 230V

WILO Yonos PICO 25/1-6 keringetőszivattyú, 180mm, 6/4”, 230V


WILO Yonos PICO 30/1-8 keringetőszivattyú, 180mm, 2”, 230V

 

LOGO