A TÖKÉLETES FÜRDŐSZOBA ESSENCE-SZEL!

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1034  

 

SZÉPSÉG A LEGTISZTÁBB FORMÁJÁBAN Ezekkel a tulajdonságokkal írható le az Essence Ceramic. Ebben a kerámiakollekcióban a mosdókagylótól a WC-n át a szabadonálló fürdőkádig mindent megtalál, amire csak szüksége lehet egy olyan otthoni wellnessfürdő-stílusú fürdőszoba kialakításához, ahol ellazulhat és elmélkedhet. Az Essence Ceramic kollekció karcsú formái és természetes vonalai nyugtató légkört teremtenek és a tágasság érzetét kölcsönzik a fürdőszobának. A legalapvetőbb formákra lecsupaszított Essence Ceramic nap mint nap örömet okoz azzal, ahogyan a könnyed, tetszetős dizájnt innovatív funkciókkal ötvözi.

ESSENCE KÁDAK – LEGYEN A FÜRDÉS IGAZI GYÖNYÖRŰSÉG

Az új Essence Ceramic termékcsaládban minden megtalálható egy letisztultan elegáns, modern fürdőszoba kialakításához. A kollekció háromféle méretben kínál luxus mosdókagylókat praktikus, falra szerelhető konstrukcióban, továbbá WC-ket és bidéket padlón álló vagy falra szerelhető változatban. Valamennyi termék az Essence fürdőkádak visszafogott, organikus stílusjegyeit hordozza. Ráadásul mindegyik termék tökéletes összeállítást alkot a GROHE Atrio, Plus, Essence és Lineare csaptelepekkel és kiegészítőkkel – soha nem volt tehát még ilyen könnyű harmonikus stílust teremteni a fürdőszobában.

ELEGÁNS, KARCSÚ DIZÁJN
A GROHE Essence Ceramic kollekcióhoz tartozó ötletes, elegáns küllemű termékek minden apró részletükben a kollekció egyedi stílusjegyeit viselik magukon. A mosdókagylók karcsú, 17 mm-es profilja a maga könnyed, kifinomult látványvilágával ideális egy nyugodt hangulatot sugárzó tér létrehozásához, míg a mosdó túlfolyója egy ügyes megoldással a kerámiakagyló csappal szemközti oldalára került, így semmi nem töri meg a felület elegáns simaságát.

MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ EGYSZERŰSÉG ÉS KÉNYELEM
A GROHE Essence kollekció minden darabja a letisztult, modern külsőhöz illően hasznos tulajdonságok egész sorával rendelkezik, hogy valódi kényelmet nyújtson használójának. A WC-csésze peremnélküli technológiával készült, amely esélyt sem ad a kórokozóknak, hogy elbújhassanak, így a termék garantáltan higiénikus és könnyen tisztítható.

ESSENCE KÁDAK – LEGYEN A FÜRDÉS IGAZI GYÖNYÖRŰSÉG
Az Essence Ceramic kád dizájner stílusú, relaxációra ideális hellyé varázsolja a fürdőszobát. Mindegyik könnyed, letisztult stílusú kád tökéletesen harmonizál a kollekció többi darabjával. A hagyományos daraboktól a látványos, otthoni wellnessmedencének is beillő, szabadon álló kádakig számos lehetőség közül választhat, hogy megalkossa a tökéletes fürdőteret.


Tekintse meg Grohe termékeinket webáruházunkban.

HANSGROHE Logis 70 mosdócsaptelep, egykaros, leeresztő szeleppel, króm

 

HANSGROHE Focus E2 mosogató csaptelep, egykaros, króm

 

 

LOGO