SCHELL EDITION vizeldevezérlés

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1039  

 

Több mint 80 éves tapasztalattal és páratlan termék palettával a SCHELL a világon vezető az öblítési technológiák területén. Modern kialakítás, víztakarékos megoldások, megbízhatóság, időtálló anyaghasználat jellemzi. Az egészségügyi helyiségekben a higiénia egy kihívás - különösen, a gyakran használt helyeken, például éttermekben, közintézményekben vagy irodaépületekben. A SCHELL EDITION különösen higiénikus és víztakarékos megoldást kínál érintésmentes vezérlésű infravörös WC-vezérlővel.

Több mint 80 éves tapaszta-lattal és páratlan termék palettával a SCHELL a világon vezető az öblítés

Piszoár-öblítő rendszerek
Víztakarékos és higiénikus vizelde öblítő rendszerek a SCHELL-től, melyek közül a rejtett vagy falra szerelhető berendezések a leggyakrabban keresettek.
Kaphatók mechanikus és elektronikus kivitelben is, alkalmasak új épülethez vagy felújításhoz, kiváltképp amikor gyors és könnyű utólagos felszerelésre van szükség. A SCHELL vizelde öblítő rendszerek a saját szerelő moduljaikkal alkalmazva tökéletes, teljeskörű megoldást biztosítanak.

Kiszerelés tartalma
 Szerelőkeret elektronikus modullal
• Szenzorablakos előlap
230 V/ 50 Hz hálózati egység villás dugóval
Kartusszelep előszűrővel
• Diagnózis LED-ek, hatótávolság beállításhoz

Az érintésmentes, infravörös vezérlésű EDITION E rendszer és Compact II rejtett WC szerelőelem által a SCHELL különösen higiénikus és víztakarékos megoldást kínál, amely tökéletesen illik az EDITION piszoár sorozatához.
A mellékhelyiségekben a higiénia egy kihívás - különösen, a gyakran használt helyeken, például éttermekben, közintézményekben vagy irodaépületekben. A SCHELL már évek óta az intelligens technológiák egyik úttörője a legmagasabb higiéniai követelményeknek megfelelve. Az öblítést a kéz közelítésével a kijelölt területhez vagy automatikusan a helyiség elhagyásával tudjuk beindítani. A berendezés továbbá 24 órával az utolsó használattól számítva automatikusan higiéniai öblítést végez a pangó víz eltávolítására.  A rozsdamentes acél előlapot nyilvános és kereskedelmi mellékhelyiségekben való használatra tervezték.
 

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

SCHELL Edition vizelde nyomólap,

infrás, 230V, króm

 

 

LOGO