Minőségi sarokszelepek az ALBERTONITÓL

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1041  

 

Az Albertoni már 40 éve magas minőséget biztosítva felel meg vásárlói igényeinek és követelményeinek

A vízhálózat egyik fontos eleme a sarokszelep. Mosdók, WC tartályok, mosogatók, mosógépek és mosogatógépek bekötéséhez elengedhetetlen kellék. A mindennapi életben nem hangsúlyos a szerepük, viszont amint valamilyen probléma lép fel a vízhálózatban, a karbantartás idejére sarokszelep hiányában az egész rendszert el kell zárni, ami hoszszabb javítás esetén kellemetlenséget okozhat. Viszont, ha beépítésre került, és például a mosdónál van a hibaforrás, elég az oda beszerelt sarokszelepet elzárni, így a WC víz elzárását nem szükséges elvégezni, szabadon használható.
A biztonságon kívül a kényelmi szempontot is figyelembe kell vennünk. Például, ha a konyhában a mosogatógép üzemelése mellett egyidőben szeretnénk használni a mosogató csaptelepet, akkor egy kombinált sarokszelep beépítésére lesz szükség.

Fontos tehát, hogy minőségi sarokszelepet válasszunk, ami, ha drágább is, de akár évtizedekig ellátja a feladatát. Az Albertoni már 40 éve magas minőséget biztosítva felel meg vásárlói igényeinek és követelményeinek, termékei világszerte 50 országban érhetőek el.

 

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

ALBERTONI kombinált sarokszelep, 1/2”x3/4”x3/8”

 

ALBERTONI SD sarokszelep, csavarzat nélkül, 1/2”x3/8”

 

ALBERTONI sarokszelep, 1/2”x1/2”

 

 

LOGO