Wilo-Star-Z NOVA használati melegvíz keringtető szivattyúk

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1043  

 

A szakemberek szempontjából fontos, hogy hatékonyan tudjanak dolgozni, így nemcsak minőségi munkát adnak ki kezük közül, hanem hamarabb el is tudják kezdeni a következőt. A Wilo német szivattyúgyártó vállalat megoldásai abban próbálnak segíteni, hogy a kivitelezés gyorsan, magas minőségben készüljön el. A Wilo mindig is igyekezett fejlesztéseivel az élen járni, és termékeivel a kivitelezésben dolgozó kollégák napi munkáját segíteni.

A Wilo német szivattyúgyártó

A nagyhatásfokú EC motorral szerelt, családi házakba, vagy kisebb rendszerekbe alkalmas HMV cirkulációs Star-Z NOVA sorozat három típusból áll, amelyek minőségben és hatásfokban nem különböznek, de funkcióban igen: az alapkivitel a Star-Z NOVA, legfeljebb 4.5 W villamos energiafogyasztással. A Star-Z NOVA A esetében a szivattyú egybe van építve egy elzáróval és egy könnyen nyitható visszacsapó szeleppel, és beszerelése pontosan annyi időt vesz igénybe, mint ha „csak” egy szivattyút építenénk be a csővezetékbe: gyorsabb szerelés, minőségi, gyári anyagokkal és kiegészítőkkel azoknak, akik a gyors és pontos munka hívei. Akik a professzionális megoldást keresik, válasszák a Star-Z NOVA T kivitelt, amely idő- és hőmérséklet-vezérléssel, illetve termikus fertőtlenítési programmal kínál többet a Star-Z NOVA A típusnál. A beállítások LED kijelzőn végezhetők el egyszerűen a komfortos és gazdaságos üzemvitel érdekében.
Töltse le Ön is a Wilo-Assistant alkalmazást, ahol további információkat talál a Wilo szivattyúkról!

Az utóbbi időben a piacon megjelentek hamisítvány szivattyúk, amelyek azon túl, hogy forgalmazásukat törvény tiltja, mind a szerelők, mind a felhasználók biztonságát veszélyeztetik gyenge minőségük és nem kipróbált konstrukciójuk miatt.
KÉRJÜK, VÁLASSZON EREDETI SZIVATTYÚT SAJÁT ÉS MEGRENDELŐI BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN!


WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

WILO Star-Z NOVA A HMV keringetőszivattyú, visszacsapó szeleppel és elzáróval, 138mm, 1”, 230V

 

WILO Star-Z NOVA HMV keringetőszivattyú, 84 mm, 1/2”, 230V

 

WILO Star-Z Nova T HMV keringetőszivattyú, 138mm, 1”, 230V

 

 

WILO Star-Z NOVA C HMV keringetőszivattyú, 138mm, 1”, 230V

 

 

 

LOGO