2019-ben az Év Épületgépész Márkaképviselője Sziládi Sándor

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1046  

 

Büszkék vagyunk, az Év Épületgépész Márkaképviselője 2019-ben, Sziládi Sándor az Ép-Gépész Holding Kft. tulajdonosa

Több mint harminc érdekes és értékes programmal zajlott le november utolsó hetében az Országos Magyar Épületgépész Napok.

Debrecentől Győrig, Szolnoktól Zalaegerszegig, Dombóvártól Budapestig folytak a szakma hetének találkozásai. Szervizkonferencia, gyárlátogatások, szakképző intézményekben nyílt napok, előadások, Épületgépész Múzeum, sportesemények tarkították a rendezvényt.

Az OMÉN csúcspontja idén is a péntek volt, a Műegyetemen páratlanul gazdag szakmai programmal várták az érdeklődőket. Az Ép Gépész Holding előadásain belül a Baxi, Atlantic, Uponor, Rehau, Grundfos és Wilo márka képviselői adtak elő.

Az egyhetes rendezvénysorozat színes programja a közös ünnepélyes találkozóval, az Épületgépész Bállal zárult, mely az épületgépész társadalom egyik legkiemelkedőbb társasági rendezvénye, ahol a szórakoztatáson túl, átadásra kerültek az „Év emberei” kitüntető címek „Az épületgépészetért” a „Macskásy Árpád” és a „Meszlényi Zoltán” díjak.

 

A talalkozzunk.hu oldalra beérkezett jelöléseket mérlegelve az OMÉN Koordináló Bizottsága az „Év Épületgépész Márkaképviselője” címét nagy örömünkre Sziládi Sándor, cégünk - az Ép-Gépész Holding Kft. - egyik tulajdonosa vette át.
Az általa bevezetett márkák az adott szegmens kiemelkedő, piacvezető termékei lettek, továbbá az Ép- Gépész Holding Kft. Magyarország egyik legjelentősebb víz-gáz-fűtés vállalatává fejlődött, a maga 21 szakáruházával, kereskedelmi és minőségpolitikájával.

 

Az Év Épületgépész Oktatója Lenkovics László, a Pécsi Tudományegyetem tanársegédje, aki tervezői és oktatói tevékenysége mellett 2019-ben jelentős segítséget adott a pécsi hallgatók Solar Decathlon-sikeréhez.

Az Év Épületgépész Mérnöke Katona László, aki vezető tervezőként kiemelkedően nagy és összetett szakmai feladatokat oldott meg.

Az Év Épületgépész Kivitelezője Juhász Péter, aki harminc munkatársával számos mintaértékű létesítmény kivitelezését végezte el Egerben és környékén.

Az Év Épületgépész Tervezője Balogh András, aki az MMK Épületgépészeti Tagozata által kiírt pályázaton nyerte el a díjat a legjobb beadott tervezői pályamunkával.

 

Épületgépészetért Díj
A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség Épületgépészetért Díját Borbély Tibor és dr. Szekeres József kapta. Borbély Tibor okleveles gépészmérnök az uszodatervezés nagy öregjei közé tartozik, számtalan kiváló terv, valamint szabványfordítások kerültek ki a keze alól. Az MMK Uszoda Szakosztály alapító tagja, a Magyar Uszodatechnikai Egyesület titkára.
Dr. Szekeres József egy ma már euróapai színvonalon működő légtechnikai céget, a Rosenberg Hungária Kft.-t épített fel több évtizedes munkával, amit kiemelkedő szakmai hozzáértése és munkabírása tett lehetővé.

Meszlényi Zoltán Díj
A Magyar Épületgépészek Szövetsége a Meszlényi Zoltán Díjat Takács Gábornak adományozta, aki az uszoda- és légtechnika területén tervezői és kivitelezői munkáival, valamint fejlesztési tevékenységével alkotott maradót. 2002 óta elnöke a Magyar Uszodatechnikai Egyesületnek. Művelt, értékalapú és felelősségteljes polgári szemléletével jelentősen hozzájárult a szakmai közélet harmóniájának fejlődéséhez.

Macskásy Árpád Díjak
A MMK Épületgépészeti Tagozata Macskásy Árpád Életműdíját dr. Halász Györgyné vette át.
Az oktatásban eltöltött harminc éve alatt hallgatók ezreit készítette fel az épületgépész-mérnöki pályára. Közel két évtizedet töltött vezetőként a felsőoktatásban, a debreceni és gödöllői tanszékek vezetőjeként. Mindkét helyen alapítója a létesítménymérnöki szakoknak.
A Macskásy Árpád Alkotói Díjat Lantos András kapta meg. 1996-tól saját tervezőirodát vezet, amellyel mintegy 850 tervezési munkát végeztek, köztük a HANKOOK Gumigyár, a SAMSUNG SDI képcső-, majd akkumulátorgyár, a GROUPAMA Aréna, a Magyar Zene Háza – Városliget Projekt, a MOL-VIDI Futball Stadion és a New York Palota tervezési munkáit.

 

Gratulálunk sikereikhez!
Köszönjük partnereinknek, beszállítóinknak a támogatást, a megtisztelő jelölést az Év emberei díjra!
Ép-Gépész Holding csapata

LOGO