Kludi Pure Function - Egyedülálló Projekt - termék koncepció

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1049  

 

A három csaptelep család, a KLUDI Pure&Easy, KLUDI Pure&Solid és a KLUDI Pure&Style különleges megjelenésével testesíti meg a Pure Function alapgondolatát. Szinte bármilyen stílussal harmonizál - elősegítve ezzel a fürdőszoba tervezés egyszerűbb, jobb megvalósítását. A Pure Function termékcsoport három termékcsaládjával minden igényt kielégít.

 A Pure Function termékcsoport három termékcsaládjával minden igényt kielégít.

KLUDI Pure Function – All you need.
A koncepció kialakításának fő szempontja volt, hogy a társasházi projekteket kiszolgáló kereskedelmi partnerek egyetlen termékcsoporttal lefedhessék a megrendelők – a kivitelezők, így rajtuk keresztül a végfelhasználóik – igényeit. 
A három termékcsaládban bárki megtalálja a számára kellemes megjelenésű, és főleg funkciójában megfelelő terméket, ami az újonnan épülő társasházi lakásában majd hosszú éveken át kiszolgálja a mindennapokban.

A termékcsaládok angol elnevezései sugallják, mely célcsoport igényeihez alakították ki: a Pure&Easy a könnyed megjelenésével a dinamikus életet élő, első saját lakásukba beköltöző fiataloknak megalkotott, a Pure&Style a minőséget és minőségi megjelenést szem előtt tartó családosok, a Pure&Solid pedig a visszafogott stílust képviselő, idősebb korosztályt megcélzó forma- és funkcióvilágú termékcsalád.

Természetesen ez csak általánosítás, ám az mindenképpen elmondható a Pure Function termékekről, hogy nagyban megkönnyíthetik a kereskedők és kivitelezők számára a végfelhasználók kiszolgálását, miközben hűek maradnak a KLUDI márkanév tradíciójához: az európai gyártású, eredeti német minőséget képviselő termékhez.
 
Az új koncepció új kategóriát is teremt, melyet a KLUDI „Mass Premiumnak”, azaz a „Tömegtermékek prémiumának” nevezett el, utalva a fentebb is említett, termékminőség melletti elköteleződésre.


 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

KLUDI Pure&Easy 60 mosdócsaptelep, egykaros, automata leeresztő szeleppel, króm

KLUDI Pure&Solid 70 mosdócsaptelep, egykaros, automata leeresztővel, króm

KLUDI Pure& Style 75 mosdócsaptelep, egykaros, leeresztő szelep nélkül, króm

 

LOGO