SPEED HKV P Connector 16 padlófűtési osztó-gyűjtő

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1056  

 

Az új REHAU polimer osztó-gyűjtő az egybe épített testnek köszönhetően kompakt kialakítású. A rendszer változatosan kivitelezhető és megfelel a DIN EN 1264-4 követelményeinek. A gyárilag előszerelt Connector „plug-in” csatlakozással akár 45% időmegtakarítás is elérhető: a cső szerszám nélkül csatlakoztatható az osztó-gyűjtőhöz.

Rehau padlófűtési osztó-gyűjtő, átfolyásmérővel, hőmérővel, elzáróval

A RAUTHERM SPEED HKV P osztó-gyűjtők zárt épületekben, zárt rendszerű, alacsony hőmérsékletű felületfűtés- illetve felülethűtés rendszerekben, a térfogat áram elosztására és szabályozására használhatók. A RAUTHERM SPEED HKV P osztó-gyűjtőket védett helyen, az épületen belül kell felszerelni.

A RAUTHERM SPEED HKV P osztó-gyűjtőt a VDI 2035 szerinti fűtővízzel kell üzemeltetni. Olyan rendszerek eseteben, amelyeknél a fűtővíz korrodált részecskéket vagy szennyeződéseket tartalmaz, az osztó-gyűjtő mérő és szabályozó elemeinek védelme érdekében szennyfogókat vagy 0,8 mm-nél nem nagyobb hálóméretű szűrőket kell beépíteni a fűtési rendszerbe.
A legnagyobb megengedett tartós üzemi nyomás 6 bar, 60°C mellett. A megengedett legnagyobb próbanyomás 10 bar, 20°C mellett. Hűtés esetén ügyelni kell a felületen a páralecsapódás elkerülésére. Ez történhet szabályzástechnikai intézkedésekkel, mint például harmatpontfigyeléssel az osztó-gyűjtőre felszerelt harmatpont-érzékelővel, kombinálva az osztó-gyűjtő párazáró elszigetelésével.

1. Előremenő
2. Visszatérő
3. Helyiség megnevezés matricák
4. Szerszám a SPEED 16/17-es Connector oldásához
5. Golyóscsap
6. Hőmérő
7. Rögzítőkészlet:csavarok és dűbelek
8. Hangszigetelő csíkok (UP 75)
9. Belső támasztóhüvelyek 16/17-es cső mérethez
10. Légtelenítő
11. Távtartó
12. Töltő-/ürítőcsap

 

Külön rendelhetők az automata légtelenítők
A SPEED Connector 16 csatlakozás a RAUTHERM SPEED 16x1,5 és RAUTHERM SPEED K 16x1,5 csövekhez használandó, de rendelhető a RAUTHERM S 17x2,0 csőhöz is.

SPEED HKV P 2-12 fűtőkörig elérhető, ami bővítő szettekkel 16 körig tovább bővíthető.

 

Csak rendszerben gondolkodunk!
Kapcsolódó termékek:
REHAU termoelektromos szelepfej MINI, műanyag automata légtelenítő, új UP 75/750 osztó-gyűjtő szekrény, RAUTHERM SPEED cső és fektető lemezek.

LOGO