Tisztaság és frissesség egy gombnyomással

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1064  

 

A Grohe büszke arra, hogy újra és újra innovatív megoldásokat hoz a mindennapi problémákra. Ezúttal egy technikai újítással tette egyszerűbbé az illemhelyek tisztán tartásának megoldását.

 illemhelyek tisztán tartása

Alkalmazás
Eddig nem lehetett úgy hozzáférni egy rejtett WC tartályhoz, hogy a kereskedelemben használatos, klórmentes illatosító tablettát adhassuk hozzá. A Grohe Fresh egy könnyen nyitható nyomólappal rendelkezik, amely hozzáférést biztosít egy csúszkához, ami a tisztító tablettát a tartályba juttatja. A teljes folyamat másodpercekig tart az ajtóként kinyíló nyomólapnak köszönhetően.
A tabletta behelyezése után minden öblítésnél hab képződik, amely csökkenti a vízkőképződést, véd az újraszennyeződéstől, hosszú távú frissességet, jó illatot és ragyogó tisztaságot biztosít.
A Grohe Fresh magas szintű kényelmet nyújt a fürdőszobában. Ezzel az innovatív rendszerrel a folyamatos higiénia és a kellemes illat garantált minden WC-öblítéssel.

Kompatibilitás
A Grohe Fresh kompatibilis az összes Grohe normál működtető egységes rejtett tartállyal – legyen szó akár egy új eszköz telepítéséről vagy egy meglévő felújításáról. Megvásárolhatjuk egy készletként a kiválasztott nyomólaphoz igazodva, vagy felszerelhetjük utólag a már meglévő tartályhoz és öblítő szerkezethez. Régebbi tartályok esetén egyszerűen távolítsa el a rögzítőkeretet, tegye hozzá a csúszkát a tartályhoz, és rögzítse az új keretet, majd csatlakoztassa újra a pneumatikus tömlőt a működtető lemezhez. Az AV1-es rögzítés nélküli tartályokhoz a Grohe Fresh természetesen szettben, AV1-gyel együtt is kapható.

A Grohe Fresh a modern kori szaniter termékek innovatív képviselője, melynek használata tisztaságot és frissességet teremt egy gombnyomással.


Webáruháunk kínálatából

Tekintse meg Grohe termékeink széles választékát

LOGO