FEDEZZE FEL INNOVATÍV GROHE TECHNOLÓGIÁNKAT!

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1076  

 

Első pillantásra talán fel sem tűnik, de kerámiatermékeinket a legfejlettebb technológiával láttuk el. A GROHE arra törekszik, hogy Ön a lehető legkellemesebbnek találja a fürdőszobában töltött időt, korlátok nélkül.

A GROHE Pureguard tartós és ragyogó felületet biztosít

A HÁRMAS ERŐ: TISZTA ÉS CSENDES

Más WC-ktől eltérően a GROHE újdonsága, a Triple Vortex („Tripla örvény”) öblítőrendszer olyan erős, de csendes vízörvényt hoz létre, amely a WC-csésze minden részét eléri és kitisztítja. Áramlási ereje dacára ez a hatékony rendszer nem fröcsköl, és víztakarékos: dupla öblítési üzemmódban mindössze 5 liter, gyors öblítésnél pedig 3 liter vizet használ el. A Triple Vortex rendszer öblítésnél egy vagy kettő helyett három helyen nyomja ki a vizet, ezzel olyan erős szívóhatást hozva létre, amely semmilyen szennyeződést nem hagy maga után a csészében.

 

PUREGUARD

A GROHE Pureguard tartós és ragyogó felületet biztosít a Euro Ceramicnak és a Cube Ceramicnak. Az antibakteriális hatású, tartós ionok megakadályozzák a baktériumok elszaporodását, és gondoskodnak arról, hogy a kerámia mindig tiszta, kórokozóktól mentes legyen. Ezenkívül a sima felület megakadályozza a vízkő okozta szennyeződéseket, lerakódásokat, és rendkívül könnyen tisztítható.

 

PEREM NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

A GROHE perem nélküli technológiájának köszönhetően a WC-csésze minden felülete könnyen elérhető és tisztán tartható, még a nem látható részek is. Jóvoltából a perem alatti szegletekben, mélyedésben rejtőző baktériumok már a múlté. A GROHE perem nélküli technológiájának köszönhetően a baktériumoknak többé nincs hová bújniuk.

 

GYORSKIOLDÓ ÉS LECSAPÓDÁSGÁTLÓ

Minden WC-ülőke és fedél gyorskioldó mechanizmussal van ellátva. A speciális kialakítású csukló jóvoltából az ülőke könnyen levehető és megtisztítható.

A lecsapódásgátló opció alkalmazása esetén az ülőke és a fedél is puhán és csendesen csukódik le. Vége tehát a zajos csattanásoknak, és a kisgyerekek ujjára sem csapódik rá többé a fedél.

Webáruházunk kínálatából:

GROHE Uniset WC szerelőelem, 6/9l-es WC-tartállyal,

pneumatikus öblítőszeleppel

 

GROHE Rapid SL WC szerelőelem, 6/9l-es WC-tartállyal,

Project, 113cm

LOGO