Csapatépítő kosármeccs

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1080  

 

Február 7-én cégünk munkatársai egy csapatépítő rendezvényen vehettek részt, a cél ismét a győzelemre buzdítás volt. A KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabda csapata fogadta bajnoki mérkőzésen a JKSE Jászberény csapatát az NB I 19. fordulójában, ahol a Gépész lelkes kosárlabda rajongói is szép számmal tiszteletüket tették.

A mérkőzést a Messzi István sportcsarnokban rendezték meg, ahova az ország több szegmenséből érkezte

A mérkőzést a Messzi István sportcsarnokban rendezték meg, ahova az ország több szegmenséből érkeztek a Gépész munkatársai és családtagjaik, hogy segítségükkel sikert arathassanak a kecskeméti kosarasok.
A kezdő feldobást idén Balogh Barnabás, egyik kollégánk gyermeke végezte el a cégcsoport képviseletében. A meccs végig szoros volt, az első félidőben rendszeresen megfordult az eredmény, ám a második játékrészre a KTE csapata magához ragadta a vezetést, és nem is engedte ki a kezei közül a meccs végéig. Fontos győzelmet aratott ezzel a kecskeméti csapat, a végeredmény 75-65 a hazaiak javára.
Nem először fordult elő, hogy a Gépész részt vett egy ilyen eseményen, a sikeres mérkőzés és a remek hangulat pedig bizonyára megalapozta a szurkolók és a csapat további együttműködését.

LOGO