Tökéletes víznyomás bárhol, bármikor

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1086  

 

Biztosan Ön is találkozott már azzal a jelenséggel, amikor kézmosás, zuhanyzás vagy akár mosogatás közben egyszer csak eltűnik a víz a kezei közül. Ez a helyzet akkor áll elő, amikor több vízvételi hely van egyszerre használatban.

Tökéletes víznyomás - JP, SCALA2, CMBE

Az alacsony víznyomás, a nem megfelelő vízellátás problémát okozhat. Erre a problémára nyújtanak megoldást a Grundfos nyomásfokozó szivattyúi. Használatukkal tökéletes víznyomást érhet el otthonában, ezzel maximális komfortot biztosítva.

Tökéletes víznyomás
A Grundfos nyomásfokozó szivattyúk termékcsaládja sokféle megoldást kínál, az alapszintű és megbízható megoldástól az intelligens szivattyúszabályozásig, ami automatiksan állítja be a szivattyút a házban történő vízfelhasználásnak megfelelően. Tehát, nem számít, hány csap van használatban, tökéletes víznyomást kap a kényelem feláldozása nélkül.

Alacsony zajszint
A termékcsalád optimális kényelmet kínál, miközben minimalizálja a szivattyú vagy a berendezés zaját. Tehát, a csapokat csendben lehet használni - még éjjel is.

Grundfos SCALA2
Lakóépületekben (3 szintnél nem magasabb épületek, max. 8 csapolóval) a SCALA2 a megfelelő választás. A beépített vezérlésnek köszönhetően a SCALA2 működését a bejövő víznyomáshoz és a háztartás igényeihez igazítja. A vízhűtéses motornak köszönhetően a zajszintje a piacon kapható hasonló szivattyúk közül a legalacsonyabb.

A szivattyú kültéri és beltéri telepítésre is alkalmas. Alkalmazható vízhálózatról, tartályokból vagy kútból (max. 8 m.) való vízellátásra.

A SCALA2 beépített érzékelői folyamatosan nézik a kimenő víznyomást. Ha az az elvárt színt alá esik, a SCALA2 azonnal működésbe lép és kompenzálja azt. Ezt hívjuk intelligens vezérlésnek, melynek eredménye a megfelelő és elvárt víznyomás - még akkor is, ha használják a zuhanyozót, nyitva van a konyhai csap, és autót is mosnak az udvaron.


WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

GRUNDFOS Scala2 3-45 AKCCDE házi vízellátó, 230V - gepesz.hu
GRUNDFOS Scala2
LOGO