Működtetőlapok WC öblítéshez

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1088  

 

Nemcsak „egy” fürdőszoba – az Ön fürdőszobája! Ön választja ki a stílusának leginkább megfelelő csempét. Nincs szükség semmiféle kompromisszumra a WC-kerámiák és a mosdókagyló-szerelvények terén. És mivel fontos, hogy helyes döntést hozzon, a Geberitnél megtalálja pontosan azt a WC-működtetőlapot, amely az utolsó simítást adja fürdőszobájának, és elkényezteti Önt kényelmi funkcióival.

Sigma21

Funkció és forma tökélyre fejlesztve
Geberit működtetőlap szagelszívással. A Geberit működtetőlapok nemcsak megjelenésükkel nyűgöznek le, hanem sokoldalú funkcióikkal is meggyőzőek. Ez az integrált szagelszívót is magában foglalja, ami a Geberit Sigma sorozat számos működtetőlapjával alkalmazható.

Kialakítási lehetőségek
A Geberit működtetőlapok egyesítik magukban az intelligens funkciókat a komforttal a frissebb és tisztább fürdőszoba érdekében: érintésmentes WC-öblítés, tartály be-helyezése, szagelszívás, falsíkba ágyazott beépítés lehetősége.

Új: Geberit Sigma21
Tegye hangsúlyossá fürdőszobáját! A Geberit Sigma21 működtetőlap keret nélküli alapteste olyan nemes anyagok számára kínál színteret, mint az üveg vagy a pala. Ezenkívül a működtetőlap megjelenése felhasználódefiniált változat esetében az egyedileg megválasztható alapanyagok szinte korlátlan sokaságával tetszőlegesen még tovább fokozható.

Mindent egy rendszerrel - Geberit öblítőrendszerek
A Geberit a fal mögött megbízhatóan és feltűnés nélkül gondoskodik a kifogástalan működésről, a maximális kényelemről és a rendkívüli tartósságról. A falsík alatti öblí-tőtartályból a felhasználó számára csak a működtetőlap látható. Felhasználási módtól vagy különleges építészeti adottságoktól függően más-más öblítőrendszerek al-kalmazására szükség lehet. A Geberit működtetőlapok megfelelő öblítőtartályokhoz való egyszerűbb hozzárendelése érdekében az egyes modellekhez „családnevek” tartoznak: Sigma, Omega és Delta.

Innovatív funkciók
Frissesség a fürdőszobában szagelszívóval - A szagelszívó automatikusan bekapcsol, majd feladatát elvégezve újra kikapcsol.
Irányfény - A működtetőlap alól diszkrét, közvetett fényt bocsát ki a helyiségbe, mutatva az utat a toalett felé.
Geberit távműködtetők - A Geberit működtetőlapjai között exkluzív megoldást jelentenek a különlegesen kisméretű távműködtetők. Ezek szabadon elhelyezhetők a WC-tartály 1,7 méteres körzetében, és ezáltal nagyfokú rugalmasságot nyújtanak.

Érintésmentes - A WC-öblítés érintésmentesen indul el, és a Sigma80 öblítőgombjait helyettesítő elegáns LED-sor gondoskodik a hangulatos pillanatokról.
Könnyű működtetés - A hidraulikus szervoemelővel történő halk öblítőtartály-működtetéshez a Sigma70 lágy érintése szükséges csupán, így éjszaka mindenki a lehető legzavartalanabbul tovább alhat.
Fal síkjába süllyesztve - A falsíkba ágyazott Geberit Sigma60 működtetőlapok síkban illeszkednek a falfelülethez, így semmi sem zavarja meg a felület harmóniáját.
Nyissa le és dobja be - a Geberit működtetőlapot nyissa le, a vízkezelő tablettát helyezze a tartójába, tolja be és zárja vissza. Az opcionálisan rendelhető, vízkezelő tabletta tartályba juttatására szolgáló Geberit DuoFresh bedobónyílás a Geberit Sigma sorozat legtöbb működtetőlapjával kompatibilis.

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

GEBERIT nyomólapok

 

LOGO