Rosa II, SUD és Chrome mosdó alatti szerkények, faliszekrények és tükrök

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1090  

 

Ezek a fürdőszobabútorok mellőzik a hivalkodást, eleganciájuk mégis kiemeli őket a hagyományos szaniterek közül. A praktikus funkcióikról nem is szólva: az új fürdőszobaszekrény ugyanis két, mély fiókos tárhellyel rendelkezik, hogy még kisebb fürdőszobában se kelljen a helyhiányra panaszkodni.

RAVAK SUD, Chrome mosdó alatti szerkény

A mosdó kiképzése is biztosít tárolófelületet, de ezekkel a fiókokkal mindent egy helyen tarthat és megteheti, hogy csak a legfontosabbakat hagyja szem előtt.
A színárnyalatokkal is egyedivé varázsolható az összkép, hiszen az ajtó fényes fehér, a bútorlapok pedig ráadásként nyír és cappuccino színekben is elérhetők.
A tükör is mellőz mindenféle felesleges designelemet, egyedül egy kis polccal látták el, amelyre nem csak dekoráció, de fogmosópohár és egyéb kiegészítő is elhelyezhető.

SUD, a javíthatatlan praktikusok szanitere
A legújabb fürdőszobatrendek közkedvelt megoldásai a falra szerelhető mosdópultok és a mosdópultra ültethető mosdók. Ehhez illeszkedik a RAVAK egyik legújabb fürdőszobabútora, a SUD. Ha szeretne sok helyet megtakarítani a fürdőszobában, figyelmébe ajánljuk ezt a vadiúj megoldást.

RAVAK SUD mosdó alatti szerkény
A mosdópultot fiókos szekrénnyé fejlesztették, ahogyan a képen is látható. A széles és tágas, mély fiókos megoldás lehetővé teszi, hogy a pipereszereket a jól pakolható tárolóba helyezze. Így nem csak rendszerezheti a kiegészítőket, de a takarítást is megkönnyítheti, hiszen könnyen felmoshat alatta, nem kell a szekrény sarkait kerülgetni. Ha igazán személyre szabott fürdőszobamegoldást keres, a SUD lekerekített formái és krómozott elemeit több színvariációval élvezheti. Elérhető lakkozott fehér vagy háromféle furnér (dió, tölgy, szatén fa) színben.

Mosdó alatti szekrénnyel bővült a népszerű Chrome koncepció
Az új Chrome szekrény tovább erősíti a Chrome koncepcióra jellemző stílusjegyeket: kifinomultan egyesíti a hagyományos megjelenést és a modern designt. A harmonikus összhatású, fényes fehér árnyalatban elérhető fürdőszobaszekrény tökéletesen körülöleli a kerámia mosdó egyszerű alakját, és tovább növeli használati értékét a nagy tárolóhellyel.

Új RAVAK Chrome szerkény
A két kihúzható fiókban a kozmetikumoktól a törölközőkig minden elfér, amire igényt tart a fürdőben.
Az előzőekhez hasonlóan ez a bútor is impregnált, így párás, nedves környezetben kiváló szolgálatot tesz hosszú éveken át. Ráadásul a Chrome koncepció elemeivel összehangolt megjelenése lehetővé teszi, hogy kedve szerint kombinálja a Chrome szaniterekkel, kádtól és zuhanyzótól kezdve a bidén keresztül egészen az apró fürdőszoba kiegészítőkig.

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

RAVAK Rosa termékek RAVAK CHROME termékek

 

LOGO