Pollack Expo 2020.

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1093  

 

2020-ban is megrendezésre került a Pollack Expo, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának szakmai kiállítása. Február 27-én és 28-án több, mint 130 kiállító várta a kedves látogatókat, hogy bemutathassák 2020 legnagyobb újdonságait.

Pécsi Pollack Expo

A vendégek kipróbálhatták magukat többféle szimulátorban, beleképzelhették magukat, milyen lehet egy traktort, buldózert vagy éppen targoncát vezetni. VR szemüveg segítségével elsajátíthatták a fényezés és festékszórás folyamatának lépéseit, vagy tervezési szoftverekkel készíthették el álmaik otthonát.

Természetesen az épületgépészet neves képviselőivel is találkozhattak a Pollack Expo résztvevői, köztük velünk is, a Gépész Holdinggal. Cégünk többféle terméktípust mutatott be az érdeklődőknek. Például a FixTrend márka különböző osztógyűjtőit, radiátorszelepeit, vagy a legújabb innovatív inox rozsdamentes csőrendszert, mellyel a gyors és biztonságos szerelés garantált. Megtekinthető volt egy DAB fűtési keringető rendszer demoja, ahol lemodelleztük a rendszer működését. A fűtéstechnika éllova-sai közül Baxi és Atlantic hőszivattyúk bemutatásával világítottak rá szakembereink a megújuló energia felhasználásának előnyeire.

A két nap alatt a kiállítás vendégei részt vehettek különböző szakmai előadásokon, melyek többek között az építészetről és építőiparról, épületgépészetről, villamos-iparról, informatikáról vagy akár a környezetvédelemről szóltak. Ettől az évtől, az egyetem külföldi hallgatóinak is kedvezve bevezetésre kerültek az angol nyelvű előadások is.
Mindezen felül természetesen kötetlen beszélgetésekre és eszmecserékre is volt lehetőség, ami számos üzleti-, illetve az egyetem hallgatóinak remek álláslehetőségeket biztosított.
Mindent egybevetve, a Pollack Expo egy évről évre megújuló, kiváló szakmai kiállítás, ahol idén is megtekinthettük a legnagyobb újításokat, részt vehettünk különböző előadásokon, és páratlan kapcsolatokra tehettünk szert.

LOGO