Öblítőperem nélküli WC

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #11  

 

A Kolo Rimfree WC-k megalkuvás nélkül felelnek meg azoknak az igényeknek, melyeket a vásárlók az egyszerű tisztíthatóságra és a higiénia tekintetében megfogalmaznak.

Geberit WC-tartályok a perem nélküli tisztaságért

A Rimfree WC-k a magas fokú higiénia tekintetében új mércét állítanak fel. Ezt olyan előnyöknek köszönhetően érik el, melyek tartósan kifizetődőek – a magánember fürdőszobájában éppúgy, mint a középületekben.

Rimfree
Öblítőperem nélküli WC  – nincs öblítőperem, vagy más, nyitott perem, ahol a szennyeződés lerakódhatna.

Könnyű tisztíthatóság
A perem nélküli kialakításnak köszönhetően nincsenek nehezen hozzáférhető részek. Egyetlen törlés, és a WC újra ragyogóan tiszta.

Tökéletes higiénia
A perem nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy ne legyen többé semmiféle rejtett szennyeződés a kerámiában.

Sokoldalú
Számos fürdőszobai termékcsaládból kínál WC-kerámiákat a Kolo márka, mellyel igazán nagy változatosságot nyújt a szanitertermékek piacán – bármely stílus vagy igény esetén ideális választás az innovatív Rimfree WC.

Dizájn
Letisztult forma, perem nélküli, szemet gyönyörködtető kerámiák, ovális és szögletes kivitelben egyaránt.

Innovatív
A Kolo és Keramag kerámiákhoz olyan öblítési technológiát fejlesztettek ki, amihez a kerámián nem szükséges perem kialakítása ahhoz, hogy a víz elvezetése optimális, a kerámia kiöblítése pedig a legtökéletesebb legyen.

Környezetbarát
A Rimfree WC-kerámiákhoz felesleges az erős tisztítószerek, vegyszerek használata, az optimális öblítéshez felhasznált 4 literes vízmennyiséggel pedig különösen víztakarékos.

 

Geberit Blue Plus - Ragyogó frissesség az Ön WC-jében is
A tartályba helyezhető vízkezelő tabletták egyre népszerűbbek, hiszen a kerámia belsejébe elhelyezett WC tablettákkal ellentétben a szem számára rejtve maradnak. Ezen felül frissítő hatásuk egyenletesen, minden öblítés során megvalósul még a kerámia pereme alatt is. Mostantól a vízkezelő tablettát a Geberit falba rejtett tartályaiban is alkalmazhatja.

Nyissa le! Dobja be! Zárja vissza!
A Geberit Blue Plus olyan átszerelő készlet, amelyet könnyedén illeszthet minden Sigma fantázianevű (Sigma10, Sigma20, Sigma50) nyomólaphoz.Az átszerelő készlet szerszám használata nélkül beépíthető, alkotóelemei pedig a speciális szerelőkeret és egy kosár a tabletta részére. A forgalomban lévő tabletták többsége kompatibilis a kosár méretével.

A Geberit Blue Plus előnyei:
- Nincs szükség a kerámiába lógatva, láthatóan elhelyezni WC tisztító tablettát
- Egyenletes eloszlás és frissítő hatás a kerámia pereme alatt is
- Könnyű és kényelmes használat

Milyen vízkezelő tablettát használjak?
Olyan tablettát használjon, melyet WC-tartályban történő elhelyezésre fejlesztettek ki. Ezek a tabletták klórmentesek és így nem károsítják a tartály belső alkatrészeit. A vízkezelő tabletta magyarországi áruházláncokban könnyen beszerezhető. (pl: Dm, Müller, Tesco, Lidl) Felhasználás előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a tablettagyártó használati utasításait!

 

LOGO