BEMUTATJUK A GROHE KONYHAI MOSOGATÓIT

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1102  

 

FORMA ÉS A FUNKCIÓ SZEMPONTJÁBÓL TÖKÉLETES ÖSSZEÁLLÍTÁS – BEMUTATJUK A GROHE MOSOGATÓKAT

A mosogató olyan hely, ahol Ön naponta számtalanszor megfordul

Lábasokat töltünk meg, zöldséget készítünk elő, elmosogatunk egy nagy ebéd után. A mosogató olyan hely, ahol Ön naponta számtalanszor áll meg – miért ne választana hát olyan mosogatót, amely minőség, formatervezés és funkciók szempontjából túlszárnyalja az igényeit?

A GROHE mosogatók bármilyen elrendezésű konyhába tökéletesen illenek: innovatív, modern választékunkban Ön is megtalálja a konyhaterébe tökéletesen illőt.
Választhat az elegáns, ellenálló rozsdamentes acél modell, vagy a két divatos színárnyalatban kapható, extra tartós kompozit kivitel között. Kínálatunkban éppúgy szerepelnek beépített edényszárítóval ellátott, helytakarékos típusok, mint nagy, kétmedencés mosogatók arra az esetre, ha kell a hely, ezenkívül elegáns, a konyhai pulttal egy szintbe építhető mosogatótálcák is. Olyan megoldásoknak köszönhetően, mint a GROHE QuickFix rendszer és az alapkivitelnek számító megfordítható konstrukció, Ön percek alatt könnyedén összeszerelheti új GROHE mosogatóját.

Afelől sincs kétségünk, hogy kedvére lesznek az általunk kínált különleges funkciók, így például az automata leeresztő, amelynek köszönhetően nem kell többé a piszkos vízbe nyúlnia. A GROHE Whisper technológiája jóvoltából Öné lehet a világ legcsendesebb mosogatója – a kompozit mosogatók esetén maga a tálca anyaga nyeli el a folyó víz zaját, míg a GROHE rozsdamentes mosogatók esetében egy különleges, beépített szigetelőréteggel érjük el ugyanezt. Ha GROHE-mosogatót használ, Ön is észre fogja venni a különbséget: a mosogatást egyre kevésbé találja fárasztónak.
A GROHE tartós kialakítású mosogatók széles választékát kínálja Önnek.


WEBÁRUHÁZUNK KÍNÁLATÁBÓL:

GROHE Bauedge mosogató csaptelep, egykaros, álló, elfordítható kifolyóval

 

GROHE Bauloop mosogató csaptelep, egykaros, elforgatható kifolyóval

 

GROHE Eurosmart mosogató csaptelep, egykaros, álló, m.hossz.elfordítható kifoly.

 

 

LOGO