HERZ termofejek a maximális komfort eléréséhez

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1103  

 

A legmagasabb technológiai, kényelmi és esztétikai követel-ményeknek megfelelő termosztatikus szelepekkel kapcsolatban a HERZ az első nyilvánvaló választás. Napjainkban időnk nagy részét zárt térben töltjük, ezért a kellemes szobahőmérséklet nélkülözhetetlen. A HERZ termosztatikus szelepek hozzájárulnak ehhez. Egy szelepből és egy termosztatikus fejből állnak, önállóan működnek külső áram nélkül és egyedi hőmérséklet választást kínálnak az otthoni optimális kényelem eléréséhez.

A nagyon érzékeny HERZ hidraulikus érzékelő a legkisebb hőmérsékleti különbségre reagál

KÉNYELEM


A megfelelő hőérzet minden helyiségben nagyon fontos szempont. A HERZ termosztatikus szelepek közvetlenül szabályozzák a szobahőmérsékletet minden radiátoron.
A HERZ termosztatikus fej beépített folyadéktöltetű érzékelővel rendelkezik, amely reagál a hőmérséklet bármilyen változására a közvetlen környezetben. A HERZ termosztatikus szelep automatikusan működik, és a szelep kinyílik vagy bezáródik az adott hőigénynek megfelelően. A szobahőmérséklet fenntartásával állandó komfort-érzés érhető el. A szobahőmérséklet igény szerinti változtatása a termosztatikus fej beállításával egyszerűen elvégezhető.

ENERGIATAKARÉKOS


A HERZ termosztatikus szelepek védik a környezetet és csökkentik a fűtési költségeket. Vagy pénzt dobhat ki az ablakon, vagy kihasználhatja a HERZ pontos vezérlését, és csökkentheti a fűtési rendszer energiafogyasztását. A környezeti hőmérséklettől és az idegen hőforrásoktól függően a HERZ termosztatikus szelepek külső energia nélkül szabályozzák a szobahőmérsékletet. A nagyon érzékeny HERZ hidraulikus érzékelő a legkisebb hőmérsékleti különbségre reagál, még mielőtt ön érezné. A pon-tos vezérlés csökkenti a fűtőrendszer energiafogyasztását.


WEBÁRUHÁZUNK KÍNÁLATÁBÓL:

HERZ Design Mini H termofej, 6-28°C M30x1.5

 

HERZ termofej, fehér, M28x1.5

 

HERZ Design Mini termofej, M28x1.5

 

 

LOGO