Az ADEY Legjobb Gyakorlat folyamata

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1111  

 

A MagnaClean mágneses szűrő eltávolítja a rendszerben keletkező magnetit iszapot és a többi nem mágnesezhető szennyeződést a központifűtés-rendszerből, így folyamatos védelmet biztosít fűtési rendszerének, illetve meghosszabbítja a kazán élettartamát. A MagnaCleanse rendszertisztító berendezéssel végzett rendszerátmosással gyakorlatilag az összes lebegő fekete vas-oxid eltávolítható, rendkívül rövid időn belül. Ez az eljárás egy költséghatékony, hatásos és egyszerű megoldást biztosít.

Tisztítás folyamata

1. Tisztítás
Az ADEY tisztítószer eltávolítja a károsodást okozó fekete vas-oxid iszapot és vízkövet, amely egyébként összegyűlne a rendszerben, és a hőcserélő eltömődését, a keringető szivattyú elakadását okozná.

2. MagnaCleanse
A MagnaCleanse rendszertisztító berendezéssel végzett rendszerátmosással gyakorlatilag az összes lebegő fekete vas-oxid eltávolítható, rendkívül rövid időn belül. Ez az eljárás egy költséghatékony, hatásos és egyszerű megoldást biztosít.

3.MagnaClean
A MagnaClean mágneses szűrő eltávolítja a rendszerben keletkező magnetit iszapot és a többi nem mágnesezhető szennyeződést a központifűtés-rendszerből, így folyamatos védelmet biztosít fűtési rendszerének, illetve meghosszabbítja a kazán élettartamát.

4. Védelem
A megnövelt hatékonyságú, nagy teljesítményű MC1+inhibitor védi a rendszert a korrózió és a vízkő kialakulása ellen, fenntartja a fűtési rendszer hatásfokát és a kazán teljesítményét.

5. Teszt
Az ADEY vízteszt készlet használatával gyors és megbízható víztesztet végezhet el, így a központifűtés-rendszer élettartama és hatásfoka szempontjából kritikus paramétereket a helyszínen megmérheti a gyorsteszt használatával.

6. Karbantartás
A rendszer folyamatos hatékony működésének biztosítása érdekében évente végezze el a központifűtés-rendszer tisztítását és a MagnaClean mágneses szűrő karbantartását.

ADEY legjobb gyakorlat kiadványunk ITT érhető el.

 

LOGO