Hagyományos megoldás építkezéshez, felújításhoz

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1115  

 

Felújítanád a fűtési rendszert? Építkezel, és keresed a legjobb megoldást? Fontos számodra a környezettudatosság? Nálunk megtalálod, amit keresel.

Korszerű fűtési megoldás kondenzációs Baxi kazánnal

Baxi Luna Duo-Tec E kondenzációs kazán épületek fűtésére

Spóroljunk energiát!

A széles modulációs tartományának köszönhetően alacsony hőigény esetén is a megfelelő teljesítménnyel működik a kazán. Csökken a ki-be kapcsolások száma, ami által nő a kazán élettartama.

Fő a biztonság!

A készülék teljes körű, automatikus védelemmel van ellátva, ami megvédi Önt és a kazánt a meghibásodások hatásai elöl. Megakadályozza a füstgáz-viszaáramlást, ezáltal kizárható a szén-monoxid mérgezés lehetősége. Erzékeli a túlnyomást, a vízhiányt, a túlmelegedést vagy a fagyveszélyt, így a kazánnal hosszú ideig tervezhetünk.

Tuti képes irányítani!

Átlátható, egyszerűen kezelhető vezérlésének, a nagy méretű, háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőnek köszönhetően minden, a készülék működésével kapcsolatos lényeges információ az Ön rendelkezésére áll. Működése magától értetődő, könnyen elsajátítható. A csatlakoztatható termosztát segítségével, akár telefonról is irányítható.

Az elhelyezés nem okozhat gondot!

A kazán roppant kis helyigényű, kompakt kialakításának köszönhetően könnyen beépíthető a lakás bármely pontján. Az olasz formatervezés esztétikus megjelenést kölcsönöz a készüléknek, ezzel is segítve a pizícionálást.


Webáruházunk ajánlata

BAXI Luna Duo-Tec E 1.24 ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 24kW

BAXI Luna Duo-Tec E 1.12 ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 12kW

BAXI Luna Duo-Tec E 1.28 ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 28kW

 

LOGO