Prémium komfort és intelligencia

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1118  

 

Atlantic Vertigo Steatite - Az Atlantic legkiválóbb elektromos tárolós vízmelegítője. A bojler a lehető legmagasabb fokú komfortot biztosítja boost és smart üzemmódjai révén. A Steatite technológia pedig hosszú élettartamot garantál.

 

Komfort
A smart üzemmód a fogyasztói szokások megfigyelése után a napi rutinnak megfelelően előre felmelegíti a kellő mennyiségű vizet az adott napszakhoz mérten. Viszont, ha mégis több melegvízre lenne szükségünk, akkor a boost móddal kevesebb, mint 30 perc alatt elkészül az elegendő mennyiség.

Minőség
Extra élettartam a steatite technológiával gyártott fűtőelemnek köszönhetően. A kerámia fűtőszál nem tud vízkövesedni, esetleges cseréje/javítása esetén sem kell a bojlert leüríteni

Energiamegtakarítás
Smart, öntanuló technológia, melynek segítségével elkerülhető a felesleges energiafogyasztás. A még nagyobb energiamegtakarítás érdekében nagy sűrűségű hőszigetelés veszi körbe a vízmelegítőt.

Egyszerű kezelés
Intuitív, felhasználóbarát kezelőfelület segítségével könnyen vezérelhető, így elérve az optimális komfort érzetet.

Könnyű elhelyezés
Modern háztartási gépre jellemző megjelenésével elősegíti a lakáson belüli tetszőleges elhelyezést. Helytakarékos méreteivel akár a konyhába, nappaliba vagy hagyományos módon a fürdőszobába is felszerelhető. Lapos kialakításának és variálható (függőleges vagy vízszintes) beépítési módjának köszönhetően ideális megoldás kisebb lakásokba.


Webáruházunk ajánlata

ATLANTIC Vertigo Steatite 50 ERP elektromos tárolós vízmelegítő

ATLANTIC Vertigo Steatite 80 ERP elektromos tárolós vízmelegítő

ATLANTIC Vertigo Steatite 100 ERP elektromos tárolós vízmelegítő

 

LOGO