Viega csővezeték-rendszerek

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #112  

 

Akár újonnan épített, akár felújított fűtőberendezésekről van szó: A Viega innovatív préselt kötési rendszerei a fűtésszerelés minden kihívására megoldást nyújtanak.

Viega - veretlen a csőkötéstechnika területén

A műanyagból, rézből vagy kívülről horganyzott acélból készült Viega fűtésszerelési csővezetékrendszerek optimálisan összehangolt komponensekből állnak, és maximális biztonságot kínálnak. Az épületgépészek és az építtető számára egyaránt előnyös az egyszerű, tiszta és gyors szerelés.

A Viega vízelvezetés-technikája (csővezetése és egyáltalán maguk a Viega csőrendszerek) kitűnik kiváló minőségével és magas teljesítménypotenciáljával. Az új fürdőszobai trend alapjául innovatív ötletek, érdekes formák és magasan fejlett technika szolgálnak.

Termékkínálatukban minden problémára kínálnak megoldást: zuhanylefolyó rácsok, fürdőkád- és zuhanytálca lefolyók, padlóösszefolyók, WC- és vizelde csatlakozó garnitúrák, visszatorlódás-gátlók, szagelzárók széles választékát kínálják.

A Viega rendszermegoldások maximális rugalmasságot nyújtanak és gyors, biztonságos, valamint abszolút higiénikus rendszerkiépítést tesznek lehetővé. Rendszereivel a Viega már az ivóvíz-, gáz- és fűtésszerelés illetve hűtési alkalmazásokhoz a gyakorlatban használt csővezetékrendszerek teljes spektrumát lefedi. A vásárló élvezheti az átfogó rendszerek világának előnyeit, melyek alkotóelemei tökéletesen összeilleszthetők.

Termékkínálatunk

LOGO