Wilo szivattyúk a házi vízellátásban és az öntözésben

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1126  

 

A Wilo SE német szivattyúgyártó vállalat 90 éves tapasztalata nemcsak a minőségi és energiahatékony fűtési/hűtési keringtető szivattyúk területén, hanem a vízellátás területén is segíti a szakemberek és felhasználók munkáját. Az otthoni kert vagy a termőterületek vízzel való ellátására nagynyomású önfelszívó vagy kútbúvár szivattyúk a legalkalmasabbak, amelyeket a leggyakrabban tóba, ciszternába, illetve ásott vagy fúrt kútba telepítenek.

WJ, Actun SPU 4, TWI 5 és TMW szivattyúk

A Wilo WJ önfelszívó szivattyúk kiválóan használhatók kisebb területek öntözésére, illetve a HWJ termékek 20 vagy 50 literes légüsttel és nyomáskapcsolóval szerelve a házi vízellátási feladatokra adnak komplett megoldást. Fontos tudni, hogy az önfelszívó rendszerű szivattyúk legfeljebb 8m mélyről képesek a vizet biztonsággal szivattyúzni, illetve a maximális üzemi nyomásuk kb. 3-4 bar. 
Amennyiben ennél nagyobb nyomásra van szükség, vagy mélyebb fúrt / ásott kútból kell a vizet szivattyúzni, az Actun SPU 4” vagy a TWI 5” kútbúvár szivattyúsorozat az ideális választás, amely a végfelhasználók részére biztosítja a saját telepítés lehetőségét: a szivattyú össze van szerelve 20m hosszúságú villamos kábellel, villásdugóval a végén – így villamos oldalról csatlakoztatásra kész, szerelést nem igényel. A kútbúvár szivattyúk mindegyike indítódobozzal ellátott, amely tartalmazza a motorvédelmet is, így esetleges meghibásodás esetén nem feltétlenül kell a szivattyút kiemelni a kútból – ezzel jelentős költség- és időmegtakarítást lehet elérni.
Az automatikus nyomáskapcsolás és vízhiányvédelem egyszerűen megoldható a Hidrofor automatika készlettel, amely minden szükséges eszközt tartalmaz 20 vagy 50 literes légüsttel összeszerelve, vagy a HiControl áramláskapcsolóval, amelyet elsősorban öntözési feladatokra ajánlunk. Az így megépített szivattyú állomás megfelelő üzembiztonsággal, szárazon futás elleni védelemmel és gazdaságosan fogja szolgálni tulajdonosát.
A TMW zsompszivattyú sorozat nagyszerű választás azoknak, akik kazánházak, garázsok, autófelhajtók víztelenítésének problémájával küzdenek. A szívóoldalra épített örvénykeltő segítségével tisztántartja az akna alját, az üzembiztonságot a beépített köpenyhűtés, termikus motorvédelem és visszafolyásgátló, az automatikus üzemet pedig a rászerelt úszókapcsoló biztosítja, amelynek hossza állítható, így a ki/bekapcsolási szintek változtathatók.


Szivattyúinkra és vezérléseinkre 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk, országos lefedettségű szervizhálózattal.
További termékeinkről érdeklődjön a lenti elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet Facebookon.

 

Wilo Magyarország Kft.
wilo.hu@wilo.com
www.wilo.hu

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

WILO szivattyúk

 

LOGO