Hosszú évekkel megnövelhető az ajtók, falak és egyéb alkatrészek élettartama

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1127  

 

A kiszemelt zuhanykabin megvásárlásakor a RAVAK kollégái felhívják a figyelmet arra, hogy a piacon elérhető, klórt vagy egyéb agresszív anyagokat tartalmazó súrolószerek kerülendők, mert helyrehozhatatlanul károsíthatják a szaniterek felületeit. Ezek helyett ajánlják a RAVAK saját tisztítószer családját. A kifejezetten kímélő megoldások hatékonyságát rendszeresen ellenőrzik, így teljes jótállást vállalnak rájuk.

RAVAK AntiCalc

Nem csak tisztítás - felújítás

RAVAK zuhanykabinok karbantartása
Most azonban eljött a felújítás ideje is. Az üveg betétlemezes zuhanykabinokat, ajtókat és kádparavánokat gyártás során a speciálisan kifejlesztett, úgynevezett RAVAK AntiCalc üvegvédő réteggel látják el, mely megakadályozza a szennyeződések és vízkő lerakódását. Ez a réteg utánkezeléssel egy mozdulattal felújítható, megerősíthető, 4-6 havonta a RAVAK AntiCalc Conditioner készítménnyel. Csupán néhány perc, és a zuhanykabin új életre kel.
 

Csak gyári pótalkatrészt érdemes használni
A RAVAK pótalkatrész kínálata az összes RAVAK zuhanykabinra és zuhanyajtóra kiterjed – kényelmesen megtalálható minden a kisebb és nagyobb elemek cseréjéhez is.
Egy új alsó vízvezető léc például ismét évekig garantálja a zuhanyajtók tökéletes vízzárását, az egyszerűen és gyorsan lecserélhető szilikonos függőleges tömítés szett meggátolja a zuhanykabinok és zuhanyajtók elemei közötti szivárgást, míg a strapabíró műanyag mágneses profilszettek hosszú ideig gondoskodnak az ajtók megfelelő nyílásáról. Válogasson az alkatrészek között bizalommal – a RAVAK honlapján mindegyik zuhanyfülke modellhez megtalálható az összes tartozék.

 

RAVAK zuhanykabinok karbantartása
Ha bármiféle javítás válik szükségessé a zuhanyzóban, két lehetőség is van: mindenekelőtt természetesen bármikor igénybe vehető a legközelebbi RAVAK márkaszerviz segítsége, profi szakemberekre bízva a munkát. Aki pedig saját kezébe venné a feladatot, annak javasolt a RAVAK Professional szilikont, vízvető lécet és szivaccsíkot tartalmazó univerzális szerelőkészlet, illetve a kifejezetten zuhanytálcákhoz tervezett szerelőkészlet használata.
 

RAVAK zuhanykabinok karbantartása
A szettek minden szükséges dolgot tartalmaznak a zuhanykabin telepítéséhez és/vagy felújításához, így semmire nem lesz gond a csatlakozások rögzítésénél és takarásánál. Ezeken kívül hasznos segítség lehet még a RAVAK Professional szilikonos tömítő zuhanytálcák, paravánok tömítéséhez, valamint a RAVAK Szaniter kenőanyag, a zuhanykabin zsanérjainak, csúszkáinak, görgőinek kenésére.

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

RAVAK AntiCalc Conditioner

vízkőlerakódás elleni védőszer, üvegfelületre, 300ml

 

LOGO