Bővült a Teka Strohm zuhanykabin családok termékválasztéka

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1133  

 

A Teka Strohm márka értékei közé tartozik a törődés, ezért különösen nagy figyelmet szentelnek a részleteknek és a termékek minőségének, hogy a fogyasztók egy olyan fürdőszobában tölthessék idejüket, ahol nyugodtan pihenhetnek és felejthetetlen pillanatokat élhetnek át.

A zuhanykabinok előnyei közé tartozik a tér és a mobilitás.

Teka Strohm zuhanykabinok

A Teka Strohm zuhanykabinok luxus minőséget kínálnak elérhető áron. Bármelyik megoldást is választja, a Teka Strohm zuhanykabinjai elegáns módon ötvözik a különböző funkciókat és tulajdonságokat, könnyen alkalmazkodva az Ön igényeihez. Bármire is legyen szüksége, a Teka Strohm megoldást kínál rá.

Sokoldalú, minimalista, és modern kivitelezés

A zuhanykabinok előnyei közé tartozik a tér és a mobilitás. A minimalista vonalak és a modern kivitelezés lehetővé teszi a könnyű és biztonságos zuhanyozást. A 6 vagy 8 mm vastag edzett biztonsági üvegből készült kabinok széles méretválasztékban érhetők el, hogy minden fogyasztói szükségletnek megfeleljenek. A legmagasabb követelményeknek eleget téve, a kiváló minőségű termékek Spanyolországban készülnek. A fogyasztói igényeknek megfelelően több típusú ajtó megoldás közül lehet választani, így elérhetők a nyíló vagy tolóajtós kivitelek, melyek mindegyike könnyedén nyílik. A kínálatban szintén megtalálhatók a walkin kabinok is.
Végül, de nem utolsó sorban nem maradhat ki a kabinok üveg felületeinek vízkő ellenálló tulajdonsága, aminek segítségével a felületek hosszú ideig fényesek maradnak.

forrás: proidea.hu


WEBÁRUHÁZUNK KÍNÁLATÁBÓL

MOFÉM TEKA Universe Pro zuhanyrendszer

 

MOFÉM TEKA Formentera zuhanyfej, forgatható gömbcsukló, krómozott, 279x279mm

 

MOFÉM TEKA SPA1 250 Ultra slim zuhanyfej, inox, D250mm

 

 

LOGO