FIXTREND ZUHANYFOLYÓKA

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1147  

 

Zuhany vagy kád? Kerül elő a kérdés újra, meg újra. Mindenkinek más a véleménye. Ami biztos, egy téli hideg nap után a forró zuhanynál, vagy a nyári perzselő melegben a hideg tusolásnál nem sok kellemesebb érzés létezik a világon.

Olyan vízelvezetés szükséges, ami percenként több liter folyadékot képes elnyelni.

Egy zuhanyzó kialakítására többféle megoldás létezik. A legalapvetőbb az egyszerű zuhanytálca és zuhanyfüggöny kombinációja, ami az egyik legolcsóbb megoldás, de messze nem a legjobb sem esztétikai sem praktikussági szempontból. Az üvegfallal körbevett zuhanytálca több szempontból is előnyösebb, de ha szeretnénk egy kis extrát, akkor van lehetőség különböző hidromasszázs, beépített rádiós, érintőpaneles zuhanykabinok beépítésére is.
Viszont aki szereti a letisztultságot, a természetes eleganciát, annak ugyanezt a luxus érzést nyújthatja egy épített zuhanyzó. Itt semmi másra nincs szükség, csak egy vízhatlan fallal részben körbe zárt térre, egy jól kiépített lefolyórendszerre, illetve egy üvegfalra, ha nem szeretnénk, hogy a víz mindent körbe locsoljon.

A régi típusú épített zuhanyzóktól eltérően a modern kivitel általában már az esztétikus vonalmenti lefolyóval készül. Ez a típus, a régi pontszerű vízelvezetéssel szemben, a dekoratív megjelenésen kívül higiéniai és karbantartási szempontból is előnyösebb. Viszont ezen a típuson belül sem mindegy, hogy melyik gyártó termékét választjuk. Az áron és a megjelenésen kívül további fontos tulajdonságokat kell figyelembe venni a megfelelő termék kiválasztásához.

TELJESÍTMÉNY
Egyre gyakoribbak a nagy átmérőjű esőztető zuhanyfejek, illetve az épített zuhanyzóknál is van lehetőség a falba épített masszázsfúvókákra. Ehhez olyan vízelvezetés szükséges, ami percenként több liter folyadékot képes elnyelni.

MAGASSÁG ÁLLÍTÁS
A jobb minőségű zuhanyfolyókák állítható magasságú lábakkal vannak felszerelve. Ez azért fontos, mert a láb nélküli termékeket nehezebb stabilan vízszintesre beállítani, amelyek könnyen elmozdulnak, ezért megáll bennük a víz, ami táptalajul szolgál a baktériumoknak és a gombáknak, arról nem beszélve, hogy ha a víz sokáig áll a lefolyóban, egy emeleti fürdő esetében az alsó szint egy idő után be fog ázni.

TISZTÍTHATÓSÁG
Elengedhetetlen szempont, hogy a zuhanyfolyóka egyes részei könnyen hozzáférhetők legyenek. Alkalmanként tisztításra szorulnak, illetve, ha beleesik valami, fülbevaló, gyűrű stb, akkor egyszerűen ki lehessen belőle venni.
A FixTrend zuhanyfolyókái megfelelnek ezeknek a tulajdonságoknak. Könnyen szerelhetők és tisztíthatók, alacsony építési magassággal rendelkeznek, percenként 35/40 liter vizet képesek átengedni. Modern dizájn, többféle méretben és fényezésben, változatos rácsmintával.

Építs zuhanyzót, válassz a FixTrend megbízható zuhanyfolyókái közül!


WEBÁRUHÁZUNK KÍNÁLATÁBÓL:

FixTrend Basic 850 zuhanyfolyóka, 850mm, matt

 

FixTrend Square 750 zuhanyfolyóka, 750mm, fényes

 

FixTrend Medium 650 zuhanyfolyóka, falsík melletti kivitel, 650mm, matt

 

További termékek ITT!

LOGO