Megbízhatóság a minőségi sarokszelepek piacvezető gyártójától

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1149  

 

Számos indok szól a SCHELL márka mellett. A leghatásosabb közülük: több mint 500 millió beépített sarokszelep és készülékcsatlakozó szerelvény – ezek a legjobb bizonyítékok arra, hogy a szerelők, tervezők és építészek már generációk óta Európa 1. számú márkájára és a »Made in Germany« minőségre építenek. Győződjön meg Ön is!

Maximális ivóvíz-higiénia

Pozitívumok Európa 1. számú márkája mellett.

Nevünk egybeforrt a „Felelősséggel az egészségért” szlogennel. Ennek köszönhetően az ivóvíz és az ipari víz higiéniájára vonatkozó legmagasabb előírásoknak való megfelelés számunkra magától érthetődő. Így termékeink gyártása során például kizárólag az ivóvíz tisztaságnak megfelelő alapanyagokat használunk fel. Ólom- vagy nikkelszennyezés az ivóvízben az alacsonyabb minőségű sárgaréz ötvözetek miatt? A SCHELL esetében ez nem fordul elő. Az olyan megoldásainkkal, mint pl. a próbavételi sarokszelepünk, mely az ivóvíz minőségének ellenőrzésére szolgál vagy az innovatív Hy-Twin-rendszerünkkel, olyan megoldásokat kínálunk, ami a csúcsminőséget képviselő higiéniai rendszer gyártójától elvárható.

 

A kompromisszumokat nem tűrő minőség kifizetődő, főleg abban az esetben, ha a szerelésről és a használhatóságról van szó. Az apró részletek, mint pl. a fali csatlakozómenetek gyári fogazása, az öntömítő ASAG easy csatlakozómenet, a dupla O-gyűrűs tömítés, a zsírzókamra vagy a hosszkiegyenlítővel ellátott roppantógyűrűs csavarzat, gondoskodnak a különösen gyors és biztos beszerelhetőségről – és mindezeken túlmenően a hosszú éveken át tartó használat során a könnyű kezelhetőségről. Sarokszelepeinket és készülékcsatlakozó szerelvényeinket tulajdonképpen ezek teszik karbantartásmentessé.
Sarokszelepeink és készülékcsatlakozó szerelvényeink a fenntarthatóság és a hosszú élettartam terén is példaértékűek. Innovatív megoldásaikkal nem csak akár 40 % víz takarítható meg, hanem a hideg és meleg víz között kiváló szabályozhatóságot biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy nem történik meleg víz pazarlás és ennek köszönhetően nincs felesleges klímakárosító CO2-terhelés. A már beszerelt SCHELL termékek a válogatott és kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően mindig hosszú élettartammal büszkélkedhetnek, generációk óta.
A minőség rendben van, a műszaki tartalom rendben van, a választék rendben van. És a design? Az is rendben van! Mivel termékeink küllemére is nagy hangsúlyt fektetünk. Ebből Önnek milyen előnye származik? Az a bizonyosság, hogy a SCHELL termékek esetében minden belső kialakításra és minden ízlésre talál megfelelő design megoldást.
A SCHELL a sarokszelepek és készülék-csatlakozó szerelvények terén a több mint 200 különböző terméket számláló kínálatával utánozhatatlanul széles termékválasztékot nyújt. Legyenek azok szűrő funkcióval, visszafolyásgátlóval, átfolyásgátlóval ellátva, vagy próbavételhez alkalmazhatóak, elzárhatóak, vagy ferdeülésűek  – a SCHELL-nél mindig van olyan termék, mely az Ön egyéni igényeinek és kívánságainak megfelel.

Schell szelepkínálatunk megtekintéséhez kattintson ide!

LOGO