Wilo beltéri kisátemelők a korszerű otthonokba!

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1154  

 

A németországi székhelyű Wilo SE az egyik vezető szivattyúgyártó vállalat, közel 90 éve gyárt berendezéseket keringtetés, nyomásfokozás és vízelvezetés feladatokra. Megoldásai abban segítenek, hogy a kivitelezés gyorsan, magas minőségben készüljön el. A szakemberek kiszolgálásán túl fontosnak tartjuk a végfelhasználók igényeinek maradéktalan kielégítését azzal, hogy az üzembiztos és gazdaságos működés mellett a formatervezés is kiemelt szerepet kap, hiszen termékeink egy része látható helyre kerül beépítésre. 

www.wilo-active.hu

Számos esetben előfordul, hogy a vizes helyiségek az utcai közműhálózat szintje alá kerülnek, ilyenkor gondoskodni kell a keletkező szennyvíz átemeléséről az utcai csatornahálózatba: családi házak szuterén helységeiben vagy üzlethelységek vizes blokkjaiban megbízható és komfortos, azaz csendes üzemre van szükség. Kiemelten fontos, hogy a kivitelezés minőségi anyagokkal és berendezésekkel történjen, mivel a szennyvízátemelők meghibásodása hatalmas károkat okozhat és a javítás igen költséges és kellemetlen tud lenni.


A Wilo által gyártott beltéri kisátemelők három csoportba sorolhatók: HiDrainlift a mosogató, mosdó, kád vagy zuhanytálca, mosógép, mosogatógép használata során keletkezett szennyezett víz átemelésére, HiSewlift a WC, vagy egyéb fogyasztók által keletkezett szennyvíz / szennyezett víz átemelésére, illetve a Plavis sorozat a kondenzációs kazánok vagy klímaberendezések által kibocsájtott kondenz víz eltávolítására szolgál. 
Mindhárom berendezésre érvényes a kis helyigény, a csendes és az aktív szénszűrő által biztosított szagmentes működés. Az átemelők tartozéka a csatlakoztatáshoz szükséges minden szerelvény, ezáltal telepítésük gyors és egyszerű. A technológia mellett kiemelt szerepe lehet a berendezés megjelenésének is, mert az esetek nagy részében ezek a berendezések látható helyen vannak telepítve. 

Szeretnénk partnereink bizalmát megköszönni Wilo-Active hűségprogramunkkal. Szivattyúk a házban és a ház körül prospektusunkban szereplő termékek vásárlása után pontok gyűjthetők, amelyeket értékes ajándékokra be lehet váltani.
A hűségprogram részleteit keresse a www.wilo-active.hu honlapon!

 

Webáruházunk ajánlata

WILO Plavis 013-C-2G kondenzvíz átemelő szivattyú, 230V

WILO HiDrainlift 3-24 szennyezettvíz átemelő telep, padozat fölé, 230V

WILO HiSewlift 3-15 szennyvíz-kisátemelőtelep, darálós, WC-mögé, 230V

 

LOGO