Alföldi Optic - újabb nyitott gyűrűs WC-k az Alfölditől

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1157  

 

Az Alföldi az elmúlt években számos új terméket, innovációt vezetett be a környezettudatosság jegyében. Gondoljunk csak a tisztítást jelentősen megkönnyítő EasyPlus mázfelületre, a nyitott gyűrűs WC öblítési technológiára, a CleanFlush-ra, ami amellett, hogy támogatja a magasfokú higiéniát víztakarékos megoldás is egyben.

Az Optic WC-khez a  Mollis család mosdóit ajánljuk.

OPTIC WC-K
Az Alföldi új családja, az Optic egy újabb lépést jelent a márka életében a higiénia felé, mivel a családdal újabb nyitott gyűrűs WC-kkel gazdagodik a választék. A két új mélyöblítésű fali WC, egy normál hosszúságú és egy rövidebb, amely a kisebb helyeken is alkalmazható,  ún. kompakt WC szintén a takarítást, a mindennapi higiéniát elősegítő CleanFlush technológiával készül.

 A WC-khez a hagyományos fém zsanéros WC-ülőkén túl olyan ülőkét is kínálunk, amelyek a lecsapódásmentes Soft Closing és a leszerelhető Quick Realase innovációval is rendelkeznek. Mindkét WC rendelhető a takarítást megkönnyítő EasyPlus speciális mázfelülettel. Az Optic WC-khez a  Mollis család mosdóit ajánljuk.

CLEANFLUSH TECHNOLÓGIA
A WC-k öblítésénél a fejlesztések két irányba hatnak. Egyrészt  a minél kevesebb vízfelhasználásra, másrészt a minél teljesebb öblítési felület elérésére törekednek a gyártók. Ezt a két irányt ötvözik az Alföldi CleanFlush WC-i a Formot és a Mollis követően immár az Optic családban is, amely nyitott gyűrűs- öblítésnek köszönhetően a WC belső felületének hatékony öblítése mellett csupán 3/4,5 literrel is öblít. Az új technológiának köszönhetően a napi takarítás is jóval egyszerűbb, így könnyedén biztosítható a higiénia a fürdőszobában. A 4,5 l-es  öblítés feltételeiről az Alföldi  weboldalán is elérhető Szerelési útmutató ad tájékoztatást.

Webáruházunk ajánlata

ALFÖLDI Optic WC, mélyöblítésű, fali, CleanFlush, fehér

ALFÖLDI Optic WC, mélyöblítésű, fali, CleanFlush, kompakt, fehér

 

LOGO