SSC Bluetooth®-modul A SCHELL-től

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1165  

 

Az új SSC Bluetooth modul segítségével kétirányú kommunikációs csatornát tudunk létrehozni az elektronikus csaptelepek és az okoseszközeink között. Kis energiaráfordítással, de nagy előnyökkel jár a hatékony munkavégzés és a magasabb fokú ivóvíz higiénia tekintetében.

Az integrált naptárnak és az órának köszönhetően az öblítések terv szerint történhet-nek

Helyezze egyszerűen üzembe a készülékeket okostelefonnal vagy tablettel.
Hozza ki a maximumot!
Az SSC Bluetooth®-modullal és a SCHELL által az iOS és az Android készülékekre kifejlesztett ingyenes App segítségével a szerelő egy korszerű eszközt kap kézhez, amellyel könnyedén programozhatja a SCHELL elektronikus szerelvényeit. Ezen kívül a pangó víz elleni öblítések programozásánál opcionálisan lehetősége van további funkciók beállítására is.

Az SSC Bluetooth®-modul. A mai kor „csavarkulcsa”.
Elektronikus szerelvényeinkben a működési idők és az érzékelők hatótávolsága gyárilag előre beállításra kerülnek, amiket a helyszínen az adott felhasználói követelményekhez lehet igazítani. Az SSC Bluetooth®-modullal a programozás egyszerű és komfortos.

Egyszerűen csatlakoztassa az SSC Bluetooth®-modult a csaptelep és a hálózati ellátás közé, majd az okostelefonján található Appon keresztül kényelmesen végezze el a beállításokat.
Ezt követően távolítsa el az SSC Bluetooth®-modult és a szerelvény használatra kész.
A következő azonos szerelvény telepítésekor az adatokat az SSC Bluetooth®-modullal igény esetén egyszerűen át lehet másolni. Így például az egyik nap mindent elő lehet készíteni, a következő napon pedig csupán csak át kell másolni az összes adatot.

Az SSC Bluetooth®-modul. A szerelvények tuningja.
Ha az SSC Bluetooth®-modul rajta marad a készüléken, akkor további funkciók állnak rendelkezésre a pangó víz elleni öblítések beállításaira vonatkozóan.
Az integrált naptárnak és az órának köszönhetően az öblítések terv szerint történhetnek. Összesen legfeljebb 14 különböző pangó víz elleni öblítés menthető el, valósítható meg és jegyzőkönyvezhető. A dokumentált adatokat az Appon keresztül CSV fájlformátumban lehet letölteni.

LOGO